Aldrig ensam

God morgon och God dag! Min dator håller på att dö så får blogga fort. Sitter med hårinpackning.. Den har suttit i sen halv 12, borde nog skölja ut den snart. Framåt 4 ska jag dra ner på stan och fixa lite hemlisar och sedan ska jag dra ner till teatern. Ska bli så sjukt kul! Ha en jätte bra dag så får jag blogga när jag har tid. Hoppas ni mår lika bra som jag!

Kärlek


2011

Höll du några av dina nyårslöften? - Ja, jag höll alla förutom ett!
Dog någon som stod dig nära? - Nej
Vilka länder besökte du? - Jag va i Spanien i somras och tävlade i Lettland i höstas
Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? - Ingenting faktiskt, har haft allt jag behöver under det här året.
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? - Jag kommer minnas 22 december. Även om det inte var för så länge sen, så kommer jag minnas det. För det va då jag blev tillsammans med Maffe. Sen finns det vissa dagar som jag kommer minnas länge!
Vad var din största framgång 2011? - Framgång.. shit va svåra frågor att förstå.. får nog hoppa den här, för jag fattar den ändå inte!
Vad spenderade du mest pengar på? - Cirkusen, godis, mat på stan..
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011? - Kanske inte för alltid, men för en tid framöver "Yellow - Coldplay" och "En helt ny karriär - Kent"
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Jag var nog gladare och så har jag insett att jag verkligen ska ta vara på varje dag, för den dagen kommer aldrig igen!
Vad önskar du att du gjort mer? - Jag önskar att jag hade sovit mer.
Vad önskar du att du gjort mindre? - Inget
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Jag minns knappt vad jag önskade mig.. Men förmodligen pengar och det fick jag! Just det, ett par Converse från USA, blev superglad. Har ju fått Iphone 4s också! Det är jag jätte glad över.
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? - Va på landet och firade
Hur skulle du beskriva din stil år 2011? - Min stil.. Är väl enklast att bara beskriva mig som mig. Min stil liksom.
Vad fick dig att må bra? - Amanda Stjärnskog, mina vänner, cirkusen, alla människor på cirkusen och Maffe!
De bästa nya människorna du träffade? - Alla nya jag träffat som gjort mig glad är de bästa!

2011 var jätte bra, 2012 ska bli ännu bättre!

Kärlek

Fina hjärtan som slår allt för hårt.

Som jag skrev i det tidigare inlägget så fikade jag med min fina vän, Amanda. Det va så himla mysigt och lika bäst som alla andra gånger vi är med varann. Ska verkligen tipsa om cafét Skrafferiet! Det är toppen mysigt och man får värsta myspys feelingen av att fika där! Efter jag och Mandis fikat åkte jag hem och senare kom Lina. Vi bara pratade och det behövdes! Kommer sakna henne så förbannat mycket eftersom hon åker till Karibien på måndag och är borta i två veckor!? Du äger Lina, har verkligen saknat att bara prata med dig. Allt som är lite "kaos" nu kommer lösa sig, jag lovar dig! Älskar dig massvis.

Just nu är inte humöret på topp. Ont i huvudet och vill egentilgen sova. Men kände för att blogga innan. Är skit sur på allt och alla. Men äh, så är det ibland. Imorgon kommer bli skit kul! Kanske träffa sjukt saknad vän på förmiddagen sen ska jag och Melker ses och fixa lite saker. Sen blir det föreställning på teatern igen. Ska bli så kul, har verkligen saknat alla sköna människor nu under julen. Ni är så himla bra allihopa!

Godnatt och sov så gott!

Kärlek.


Fika med min allra finaste vän


Känn ingen sorg för mig

Hej och godmorgon! Idag är en sådan dag då jag bara INTE vill gå upp! Har super skönt inatt och vill helst bara ligga kvar. Men mamma kom in och frågade om vi skulle kolla film tillsammans och det vill man ju inte tacka nej till. Så upp ska jag i vilket fall!

Idag fyller Alfred år! Det är hans dag idag. Hoppas du får en toppenbra födelsedag med många gratulationer och fina presenter! Du äger!!

Bilden är så himla rätt. Precis så är det för tjejer när dom är olyckligt kära. Finns säkert massor som kan känna igen sig när dom läser det som står på bilden. Jag kan själv känna igen mig i den! Men som tur är så är det inte så för mig längre. Nu mår jag helt underbart. Men ni tjejer som faktiskt känner igen er, ta och tänk efter en extra gång om det verkligen är värt att lägga all den tiden ni lägger, på en kille som faktiskt bara är dum. Som nervärderar er och skiter i er om det inte passar honom just då. Så ta och tänk efter en extra gång om kärlek verkligen ska vara så? Och om ni kommer fram till att det inte ska det, är det bara att säga tack och hej. Vet mycket väl att det kan va jobbigt, men det är inte förbjudet att gråta! Man vill att det ska vara lycklig kärlek, och lycklig kärlek är inte när än av det två personerna som delar på kärlek behandlas som skit. Så tjejer och kanske killar också, inte vet jag? tänk efter en gång till. Ingen är värd att bli behandlad som skit!

Kärlek


Dum av dig

Hej alla fina! Jag ligger just nu i soffan efter en underbar dag hemma hos Maffe. Jag vet att jag har skrivit det förut, men han är verkligen världens bästa. Jag är lyckligast i världen och mår så himla bra. Är första gången jag känner så här och det är minst sagt underbart.


Som en liten kärleksförklaring, du är bäst!

Igår var jag med världens mest saknade Michelle! Vi hade jätte kul och super mysigt. Gick på stan och det va då jag köpte blusen och det andra två tröjorna + hårsprayet. Vi åkte sedan hem och käkade. Prinskorv och nudlar med lite tomat och ketchup såklart! Ärligt talat så tröttnar jag aldrig på prinskorv!? Det är ju så fruktansvärt galet gott! Synd bara att man nästan bara käkar det till jul och påsk..


Jag älskar dig massvis Michuur, du äger! Glöm inte det mitt hjärta.

Senare på eftermiddagen, efter vi käkat våran fina lunch kom Amanda. Vi gick på stan och jag köpte det andra sakerna jag fick med mig hem den dagen då. Du är bäst. Nu är jag så förbannat trött så det är inte sant. Men jag kände att jag verkligen ville blogga lite från datorn. Det är mycket bättre, nästan lite roligare också. Det enda som är jobbigt är att starta datorn.. Hihi, slö!

Men jag ska faktiskt ta och krypa ner i sängen snart! Men först ska jag lägga in bilder på mitt hår, för som jag tidigare skrivit skulle det ju bli lite förändring och det har det blivit nu! Har slingat håret blondare hos världens bästa frissa. Hon är grym alltså! Tog lite mer än 2 timmar och min rumpa somnade för jag satt ner så länge. hahahah!

FÖRE                                                                    
 
EFTER

Ingen extrem skillnad men utväxten syns absolut inte lika mycket längre och det är ljusare! Jag är jätte nöjd i vilket fall och det är ju det som räknas.

Godnatt alla fina och sov så gott! Ni är super bra som orkar stå ut med min dåliga uppdatering. Loveu!

Kärlek!

Absolut finaste julklappen.


Utan dig dör jag.

Hej alla ni fina som fortfarande orkar läsa min blogg även fast jag är sämst på att blogga. Vill blogga, men hinner inte! Slänger in lite inlägg så fort jag får minsta lilla tid över. Borde egentligen sova nu, för imorgon ska jag hinna med att fixa hårinpackning och lite så innan jag drar mig mot Åby. Men ska prata klart med Amanda först. Tack för att du ringde, jag dör utan dig!

Jag hade tänkt lägga upp bilder på vad jag fått i julklapp och vad jag köpt på mellandagarean. Blir ju inte så snyggt eftersom jag lägger upp dom via telefonen. Men det är i alla fall julklappar + pengar, kläder till nyår, två andra överdelar och lite annat smått och gott.

Kärlek!


En grön jul

Jag kommer blogga så fort jag har tid! För just nu är det mycket att stå i. Inte alls härligt med en grön jul, jag hoppas och önskar mig snö. Ha en fortsatt trevligt fortsättning!

Kärlek


It's to cold outside for angels to fly

GAMMALT INLÄGG, NI FÅR DET ÄNDÅ!

Hej! Jag ska börja med att berätta att mitt liv är bäst. Sådär bäst så jag liksom flyger på rosa små moln dygnet runt! Allt är underbart och jag mår bäst. Nu sitter jag i bilen på väg hem till pappa efter att ha fixat alla mina sista julklappar! Älskar att ge bort saker till andra, att se hur glada dom blir är så himla härligt! Ikväll blir det julmys med familjen, känns toppen och imorgon är det julafton! Wiie, allt är så mysigt.

Och Amanda stjärnskog, jag vet att du läser det här och jag hoppas du förstår att jag älskar dig mest utav allt. Glöm inte det, du är värd hela världen!

Lite bilder från helgen får avsluta detta inlägg, kärlek!


22 december

Jag har världens finaste pojkvän!


Time can't be bought

Hej alla glada och fina! Jag mår toppen bra, fast jag är fruktansvärt trött. Hade en helt okej avslutning på skolan. Först var det lite fika med klassen, julmusten smakade jätte konstigt.. Sen var det Julshowen! Det var helt okej men, vissa var bättre än andra. Men så är det ju oftast. Jag ligger just nu och diskuterar om vi ska gå upp halv 7 eller inte imorgon. Jag röstar för att inte göra det, men fan va envis mandapanda ska va. Men aja, jag hoppas mitt förslag vinner, så vi kan gå upp halv 9 och duscha oså då istället. Känns mycket bättre.
Ikväll har vi i vilket fall kollat på Eva och Adam - Fyra födelsedagar och ett fjasko. Skit bra film faktiskt! Umderbart att va hemma hos Amanda igen, va jätte länge sen jag sov här. Är för övrligt skit trött, kanske nämnt det innan? Men det är verkligen så, tror jag ska sluta blogga och sova snart! As härligt med lov friends!
Mina betyg såg ut så här i alla fall. 2 D, 8 C, 1 B och 2 A! Jag är nöjd, men nästa termin ska jag bli jätte nöjd istället! Man kan bara bli bättre och bättre, om det är det man vill. Och det vill jag!

Sov så jätte gott inatt, det ska jag göra!
Kärlek

Baby, you're a firework.

Fy sjutton va avis jag är på Maffe just nu. Är med i en nördtävling på East fm och vinner 2000 på Hageby. Ni hajjar att jag är lite avis va? Jag vill också vinna 2000.. Vi ska gå och kolla lite på Hageby imorgon, så får han pengarna på fredag. Ärligt, jag vill med vinna... Åh!! Men han kommer hitta något fint, är jätte glad för min finis skull!

Just nu sitter jag hemma hos mormor och morfar som precis kommit hem till Sverige igen. Usch, så mycket jag saknat dom! Världens bästa! Sitter och kollar på tv, sen ska jag och mormor handla lite, sen ska jag hem fort som tusan, sen sätta mig på bussen och åka till Amanda! Vi ska bara mysa och ha en fin kväll, och imorgon blir det mer mys med finis.

Kärlek


Hann inte klart!

Oj, haha råkade publicera inlägget även fast jag inte var klar. Men skulle bara skriva att min fina Maffe gör mig jätte glad. Längtar till på torsdag! Och på lördag är det julafton. Och Amanda vill att jag ska videoblogga, så det kanske kommer nått videoinlägg snart. Nu har vi lekt klart leken vi körde och ska lämna in utvärderingarna vi gjorde igår. Chill att sluta om en timme, mitt liv äger.

Kärlek


Save your heart

Hej och godmorgon! Idag kändes det så onödigt att ens dra sig till skolan, eftersom vi bara ska va där i 2 timmar. Sen efter drar jag och mandapanda hem och lagar mat! Bild på maten, vi är
Värsta Kockarna ju! Jätte gott ska det bli.


The grinch.

Godmorgon alla fina! Hoppas ni mår bra. Jag mår jätte bra och just nu ligger jag i arena 1, film mys med min, Lina och Amandas klass! Jätte mysigt att få lite tid att prata med dig Lina, va så länge sen, du äger. Nu ska jag kolla vidare på filmen, ha en toppen dag så hörs vi!


Jag är kär.


Please, tell me you'll stay.

Hej! Idahallen jag upp kvart i 9 för att sedan träna 5-6 timmar, det va skit kul! Sedan efter det chilla jag och Melker kvar på cirkusen en timme eller så. Efter det drog jag till bussen och åkte hem till Maffe, underbara du! Är sjukt glad och mår sådär fruktansvärt bra, och om mindre än en vecka är det jul, jippi!

Lägger upp bild från inatt och veckan som gått. Just det ja, soc hos tuffaste bästisen Melker inatt. Och jag kan bara meddela er att fy sjutton va snö det är i Åby/jursla!

Kärlek


Kärlek

Imorse, när den där kalla kroppen la sig tätt intill mig, då bara insåg jag att jag är din, bara din.

Kär i kärleken, du är underbar.


Snilleblixt

Tack Melker, tack så jätte mycket, hihi!!


Du räddar mig gång på gång.

Hej, och jag ska berätta om en härlig sak nu. Eller, jag tycker i vilket fall det är härligt, jag mår jätte bra! Sådär så jag bara vill bubbla över. Idag har varit så himla mysigt och bra och kommer bli ännu bättre. Jag och mamma ska ner och äta på Paus och sedan till östgötateatern för genrep inför Vintervaritén. Kommer bli skit kul, med underbara vänner och cikrusfolk, och självklart alla andra som är där, som bara gör allt extra mysigt! Vintervärme.

Jag ska strax packa så vi kan gå och äta. Imorgon komme bli så mysigt, längtar jätte mycket. Först en underbar dag, sen en jätte rolig kväll väntar mig. Wiie, hoppas ni också mår bra! Ska svara på min kära vän Amandas sms och skynda mig. Hihi, vi hörs imorgon!


HAHAHAHA, ojoj, ler som tusan. Men jag bjuder.

kärlek.

-

Så länge hjärtat mitt slår kommer jag minnas dig,
För du stack ett hål i min själ.


16 december, snö

Jag mår bäst, det snöar. Jag mår bara bäst, hoppas ni med gör det! Jag bloggar mer när jag kommer hem.. För det här inlägget blir blir skit skumt. Men ni får leva med det. I eftermiddag blir det myspys med mamsi! Hopplahej, nu ska jag njuta av dagen!

Kärlek


Helt snett & underbart.

Hej älskade ni! Jag är jätte pigg, men egentligen trött och jag mår så fruktansvärt bra. Idag har varit bästa dagen på så himla länge. Inget har gått fel, imorgon ska jag satsa på att göra lika bra. Skolan är okej, vänner är bäst, kärlek är det mest underbara som finns, cirkus är helt sjukt kul och allt är så snett, & underbart! Inget går ihop, men allt är perfekt. Jag sk strax sova och det känns som det kommer behövas. Äskar att sova! Hoppas ni får en god natt och drömmer om allt som gör er glada. Det ska i alla fall jag göra. Älskade liv, och åh, allt bara flyter på!


Jag är lyckligast i världen


Varje gång jag möter din blick

Satte som sagt upp håret i en tofs och lockade håret lite. Så här ser det ut idag i alla fall!


Du är äcklig.

Hej, jag vaknade på rätt sida idag. Gick och la mig allt för sent igår, men är glad ändå. jag ska plugga engelska och matte och sedan redovisa engelskan idag och matten imorgon! Go for it!!

Hihi, jag har lite lockigt hår idag faktiskt. Inte bra eftersom det skiter som fasen på håret. Borde köpa nått som.. Får håret tjockt, undrar om det finns? Skulle va min räddning, för just nu går det vara av hela tiden, det suger.. Vill ha sånt där perfekt, tjockt och lite halv lockigt hår, jätte långt! Det är drömmen kan jag bara säga, lite ändring blir det på tisdag i alla fall.

Kärlek!


Ska inte hålla dig så hårt.

Som ni förmodligen redan vet om är det Lucia idag. Julstämningen är på topp!! Älskar när det är jul och allt bara känns så himla underbart så det bara myser i hela kroppen. Tanken på julafton, paket, mys framför Kalle Anka och bara vara med familj och släkt. Ska bli underbart att träffa mormor och morfar, saknar dom som tusan!

Idag var det i alla fall barn som lussade för oss, för så heter det väl? När man går och junger på ett fint led. Och dom va så himla duktiga. Jag, Sara, Johan och Sixten sjöng jätte fint med barnen. Man måste klämma i när det väl gäller.

Hörde nu om en idiot som åker omkring i Eneby och försöker lura med sig barn! Herre Jesus, vem fan är så dum i huvudet. Vill lura med sig barn i en vit bil, så se till at aldrig åka med någon som man inte känner, aldrig någonsin, vad personen än säger. Helt jävla sjukt!






Duktiga barn! Jätte bra faktiskt, älskar lucia, det är så mysigt.


Och en bild på mig, bara mjukis/tjockiskläder, men sånt är mysigt lite då och då.

Kärlek.


Jag mår bra, helt underbart!

Hello sötisar!
Jag är nog världens lyckligaste männsika? Jag mår så himla bra, verkligen helt underbart. När man är sådär lycklig vet ni? När det bara bubblar i magen, wiie! Jag älskar det. Den här känslan skulle jag inte vilja byta bort mot något annat i hela världen. För den är den bästa jag känt på jätte länge!


Nu ska jag ta och prata om något annat, hihi. Just nu sitter jag i soffan, med Fille. Vi kollar på något bajs tråkigt program. Känns inte så kul, äckligt som fan är det också. Blod och skit, inte bra. Ikväll ska jag komma i säng tidigt, det är ju lucia imorgon! Mamma har fixat lussebullar, så det blir lite mys imorgon. Måste gå upp tidigt så jag hinner duscha. Får för övrigt inte träffa Maffe på en vecka. Känns ganska dåligt, eller nej, det känns sämst. Men jag får överleva!

Känner att när jag bloggar på datorn blir det lite längre (kanske lite roligare också!) inlägg. Får nog börja blogga via datorn mer. Har ingen laddare till mobilen, eller jo det har jag, men bara via datorn. För jag lånade ut min laddare till Felicia. För jag har ju en extra hemma, bara det att jag inte hittar grejen man ska stoppa in i väggen, men det fixar jag. Får tillbaka den imorgon och Felicia jag måste bara berätta det här för dig. Du kanske redan vet om det, och om du nu vet det, får du veta det igen. Du är underbar. Jag tycker om dig så himla mycket, du förstår mig precis! Är så sjukt glad at jag har dig som vän för du är bäst. Jag älskar dig Felicia, du äger, just för att du är du.

Nu bytte vi till 6an, jippi! Så nu blir det tv-kollande. Godnatt och så hörs vi imrgon.

Juste, kanske blir dålig uppdatering eftersom jag kommer träna alla dagar i veckan, den här veckan. Men ska försöka skriva så ofta jag bara kan. Mobilbloggning.. förlåt!!!! Men så får det blir, kanske lite dator. Nu ska jag sluta babbla, ha det finfint!


Kärlek.


Kanske en annan dag

Hej, jag är sämst på att blogga. Fasen va ledsen jag blir. Ska försöka hinna blogga innan Maffe kommer efter skolan. Sitter just nu och äter i skolan. KÖTTBULLAR, KÖTTBULLAR, KÖTTBULLAR!!

Jag är kissnödig, ska snart på toan. Ha det underbart!!


Ett helt nytt liv

Välkommen till våran värld min fina lillebror. Idag klockan 10.41 fick min lillebror se ljuset för första gången. Var och hälsade på honom med pappa senare under kvällen, det va grymt svårt att hålla tårarna inne kan jag säga er. Att se det där nya lilla livet för första gången var så underbart. Den där kärleken som finns till just det barnet.

Jag har fått världens finaste lillebror!

Kärlek!


Ljus, eld och glädje

Jag blir så himla glad av tända ljus, eld och massa värme!


Take this haters.

Känner mig så jävla dum. Jobbig känsla, skulle aldrig skrivit. Vet ju att jag inte skulle skrivit. Ändå betyder det inte ett skit, det går inte ihop! Men nu ska jag sluta känna mig dum, och berätta om det som hänt senaste timmarna eftersom jag varit riktigt duktig på att uppdatera idag även om det kanske inte är skit roliga inlägg.

Jag har duschat. Alltid annars torkar jag håret med hårblås, men icke sa nicke! Inte idag. Tar så fruktansvärt lång tid bara.. Men jag står ut. Ska ju inte träna förän om några timmar, så det är helt okej. Smart tjej som duschar innan träningen. Jag vill så gärna poppa popcorn.. ska fråga mamma om jag får det, hihi. Jag är glad idag, skit glad faktiskt. Vet inte varför, men det är alltid härlig att va på bra humör ju!!

Shit, mina inlägg är skit tråkiga, hahahaha! Måste göra något åt det här snart.. Ni får säga till om det är någon ni tycker jag borde skriva mer eller mindra om. Bara att säga till.

För övrigt älskar jag min Iphone 4s. Den är underbar. Men känns ganska surt att ha haft 3 Iphones senste två och en halva månaden. Men det är inte mitt fel! Den första jag fick blev stulen, och jag hoppas fortfarande på att få tillbaka den, för den tillhör ändå mig, ingen annan! Men eftersom jag hade sparat ihop till den själv tyckte mamma skit synd om mig, så vi fixa en ny, 4s. Den innan va en 4, så jag vann lite på att min första blev stulen om man nu kan säga så. Men tro inte att jag tycker det är kul att den blev stulen bara för det, som sagt vill fortfarande ha tillbaka den! Men i vilket fall, den andra jag fick var trasig.. Så va utan Iphone 7-10 dagar, sedan fick jag en ny. Jag tror Apple har nått emot mig.. Surt är det, hihi. Men nu håller jag hårt i min älskade telefon!

Nu ska jag kolla med mamsi om popcornen och sedan börja fixa mig och packa till helgen hos min bästa pappa!








Nejdå, saknar det inte alls...


Kärlek.


Det är så fruktansvärt hemskt.

http://www.youtube.com/watch?v=TdkNn3Ei-Lg

Det här är filmen på den där killen som kallar sig Jonah. Han som skriver på lappar om hur han säger att han har det. Hur han blir mobbad och hur kan skär sig. Och till alla er som säger att det bara är fake borde tänka till. Det spelar väll ingen roll om just den här videon inte på riktigt. Det finns så många som har det som honom. Inget kommer bli bättre av att man börjar klanka ner på honom. Spelar som sagt ingen roll om inte just han har det så, men alla de andra. Alla andra som lever med ett helvete varje dag. Alla som inte vågar gå till skolan för det är just rädda. Blev så himla ledsen när jag såg den här videon, det gjorde liksom ont enda in i hjärtat. Man måste kanske tänka lite innan man slänger ut sig saker, tänka på alla andra som faktiskt lever på samma jord som du själv. Vi är ett, allihopa. Man ska ta hand om varanadra. Världen blir bara sämre utav hat, jag tror inte på hat. Jag tror på kärlek. Och att då veta att vissa får så mycket hat av andra är förjävligt. Att man tar det så långt, att man tar någon annans liv. För jag tror man tappar sin själ efter så mycket hat. Om jag kunde skulle jag göra om världen, till en bättre plats att leva på. Ingen aning om någon av er som läser det här känner samma eller tar åt sig av det jag skriver. Men jag tycker det va bra av honom att göra en sådan video, för jag tror det ger andra liten gnutta hopp och mod om att man ska stanna kvar även om saker och ting är jobbigt. Leva är det finaste som finns, tappa det inte på vägen. Det enda man kan göra är att vara sig själv, alla är lika mycket värda, alla är lika vackra. Så åt helvete med allt hat!

Kärlek.

Ta det inte ifrån mig.

Hej! Jag är studiedag, anar ni hur bra det känns? Bara ligga hemma, kolla på tv, poppa popcorn, åka och träna, sen dra till pappa fort som satan för att kolla Idol med Amanda, Assar, Kalle och förhoppningsvis Signe också. Pappa och Fia kanske måste iväg till BB, så dom får vi nog leva utan. Jag är jätte nervös och så himla lycklig och förväntasfull! Träningen slutar egentilgen 9, men måste nog dra mig lite innan.

Till fukost har jag käkat två mackor med salami på, passionsfrukt, tomat, en pepparkaka med sesamfrön på och lite juice till det. Det va jätte gott känner jag. Andra gillar inte frukost, men ärligt talat så dör jag utan att käka på morgonen. Mitt huvud slutar fungera utan frulle. Hahah, fruktansvärt intressant.

Vet inte om jag kommer hinna blogga så myucket i helgen, får nog bli lite mobilinlägg. Idag är det ju som sagt studiedag och då rättar alla lärare det uppgifter och prov vi gjort senaste veckorna! Jag är super nervös över vad jag ska få. Det är både NO, SO, Svenska, Hemkunskap. Det sista jag har kvar nu är att redovisa Matte, Engelska och Kemi. Det fixar jag!

 
Mitt underbara kors. Alltid bär jag det. Tror det ger mig tur, älskade halsband.

Kärlek

Helt underbart

Jag mår så fruktansvärt bra. Jag tycker om honom så himla mycket! Det är otroligt, sjukt, underbart. Det bara pirrar i magen. Min finaste finis.

Just nu kollar jag på film efter att ha tinat mina fötter och fingrar. Har firat min underbara mamma, grattis!
Men vi har också firar nilani idag! Grattis älskade kära vän. Jag är så glad att jag har dig. Tack nilani, tack för du ställer upp och finns där hela tiden. Jag finns för dig precis lika mycket, hela tiden. Hoppas du haft en jätte bra dag, för det va din födelsedag ju, din dag! Älskar dig, don't forget that!

Kärlek


Melker Eriksson

Din kommentar "Det verkar ju lite sorgligt när du skriver attjag är den enda kompisen som du har bra kontakt med ? :D"

HAHAHAHAH, bästa på länge! Menade självklart att jag har känt dig hela livet, har bra kontakt med dig, men med andra också så klart! Men alltså.. bara dig jag känt hela livet. Hajjar du?

Nu ska jag börja plugga, ha det underbart och jätte mysigt. Hoppas du klarar kemin idag melkerpelker! :)

Kärlek


Vi kan mata duvor om du vill.

Hej älskade läsare! Idag är en ny underbar dag, ta den med ett leende och gör den till något som är värt att minnas.

Dagens hälsningsfras!! Haha, men den är sann ändå. Just nu sitter jag i köket med mamma. Hon ska snart till jobbet och jag ska ner och hämta cykeln för att sedan dra mig till skolan.

Hoppas på en fin dag, firande av mamma och nilani och att äntligen få träffa min finis igen!!! Längtar massor.


Älskad vän


Låt natten gå fort, jag hatar mardrömmar

Jag ska alldeles strax sova. Imorgon ska jag upp halv 6 för att sjunga för min fina mamma som fyller år. Sen i skolan ska vi fira nilani som också fyller imorgon, fullt av födelsedagar!! Men sånt gillas. Efter skolan ska jag åka snabbt som tusan ner till resecentrum för att sedan ta mig till åby, längtar ihjäl mig! låt natten och dagen gå fort.

Träningen gick jätte bra, jag verkligen älskar att va hjälptränare. Det äger!

Har för övrigt varit på ganska dåligt humör idag.. Va länge sedan jag hade en sådan dag. Just därför ska jag sova så jag inte är trött tills imorgon. Det kommer va helt underbart att bara krama dig!

På tal om ingenting så tog vi kort på mitt hår idag! Börjar bli ganska långt nu, men lite längre vill jag minsann att det ska bli!

Kärlek


Jag blev en vinnare runt vattnet.

Idag ska jag komma i säng tidigt. Älskar att sova, borde verkligen ta mer vara på den tiden! Den 20 händer det lite förändringar, men de får ni se då. Snart jul mina fina! Jag önskar mig bara pengar. Inte så kul, men det är bara det jag vill ha och kommer ha riktigt stor användning för. Men önskar er alla en god natt och hoppas ni drömmer om fina saker som gör er glada! För nu ska jag läsa, sen sova. Natti!



Kärlek!

30 sanningar om mig och mitt liv

1. Det bästa jag vet är när jag och mina vänner kan skratta tillsammans.
2. Det finns saker jag ångrar och sånt som jag liksom inte ens tänker på.
3. Innan sommaren spenderade jag jätte mycket tid i Borensberg tillsammans med Linnéa Palm, och jag saknar det som bara den.
4. Sommaren är den mest underbara och fina årstiden jag vet.
5. Jag älskar att fylla år på sommaren!
6. Min högsta önskan när jag var liten var att bli sjöjungfru.
7. Min idol när jag var ca 6-9 år var Carola utan tvekan!
8. Jag gillar världens finaste person. Han gör mig lycklig, hela tiden. Det är så himla underbart!
9. Jag spenderade ett och ett halv år på att vänta på någon som inte ens ville ha mig, någon som enbart gav mig massa skit, men nu är det över, skönt som fasen!
10. Min mamma vet nästan allt om mig.
11. Jag skulle inte vilja byta ut mina nuvarande vänner mot något annat i hela världen.
12. Min allra bästa vän heter Amanda Stjärnskog och jag älskar henne högst av allt.
13. Cirkus är bland det bästa jag vet, jag mår sjukt bra av att bara vara i cirkuslokalen.
14. Jag är en väldigt glad person, jag älskar att skratta.
15. Bland det värsta jag vet är när folk bråkar.
16. Min pappa betyder jätte mycket för mig.
17. Jag har en hund, hon är jätte söt och jag vill aldrig att hon ska dö.
18. Jag får ett syskon nästan när som helst, wiiiie!
20. Utan mina vänner skulle jag aldrig klara mig.
21. Jag är en person som tänker väldigt mycket och ibland kan det vara bra, men i det flesta fall är det ganska negativt.
22. Just för att jag tänker så mycket blir jag lite ledsen över att jag inte bara kan släppa loss lika enkelt som vissa andra, men det är liksom sån jag är.
23. Jag skäms nästan aldrig!
24. Det är viktigt för mig att leva livet på mitt sätt, annars är det inte värt att leva alls.
25. Om jag kunde skulle jag vilja göra den värld vi lever i lite bättre, men det kan jag inte. Men ska börja någon stans, någon gång!
26. Jag tycker ganska så bra om hur jag ser ut och så, förutom mina händer, fötter och lår!
27. Om man inte tycker om mig för den jag är, så är det inte mig man tycker om. Jag kan ändra mig för andra, men vill helst bara kunna vara mig själv.
28. Jag har jätte svårt för att komma i säng tidigt på kvällarna även om jag verkligen borde göra det.
29. Den enda kompisen jag har jätte bra kontakt med och känt hela livet är Melker Eriksson!
30. Jag älskar mitt liv.


Vad ska det bli av mig?

Nu kommer bilderna från Lettland! Hoppas ni njuter av att se dom, för det har tagit sjukt lång tid att lägga upp dom alla. Ganska jobbigt faktiskt.. Men värt det. Blir ju skit glad av att bara se bilderna. Från parkeringen till att vi landade i Sverige igen. Hihi, kolla på bara!

Årets Lettland-resa med Sheilas!


På parkeringen utanför cirkuslokalen innan vi hoppade in i bilarna för att åkta upp till Skavsta!

Vårat hotell rum, jag, Jenny, Emma och Ritchelle delade. Men det va så för jäkla läskigt så vi sköt ihop sängarna!

Utanför hotellet/resturangen. Vi ska gå iväg till konserthuset, där vi skulle uppträda kl 8(?) på morgon för att börja träna!

Står och tar kort precis innan vi ska gå in och träna/repitera.

Världens finaste tjejer utanför konserthuset.

I våran jätte mysiga, fräscha och städa loge..

Kyckling panerat i ägg.. mums

Hemskt, men de här var garegen. Fruktansvärt att se.

Lägenheter, hemskt att se hur vissa kan bo så här!

Balkong, trasig, hemskt.

Spårvagnarna, diggar färgen lite faktiskt

Biljardproffsen! Haha, underbart.

Jag skämtar inte, jag va så sjukt bra på biljard! Trodde inte det själv, men så var det. Hahaha, klockrent!

Världens bästa Felicia!

Resturangen där vi käkade

I logen, innan uppträdandet

Bästa Sara och Michelle.

Sheilas, vi sjutton va ni är bra.

Korridoren

Ett fruktansvärt fängelse, fångarna liksom hände ut ur fönstrena

Första Donken i Daugavpils!

Utanför där vi bodde förra gången vi var där

Fina underbara hotellet vi bodde på förra gången vi var i Lettland

HESBURGER, FTW!

Mullig, gullig.

Precis innan vi skulle in på gala-föreställningen och uppträda.

Felicia sitter och sminkar sig, vackert

Tror det är bland de finaste byggnaderna jag någonsin sett.

Precis efter vi vunnit

Alla fina tjejer

Bästa clownen!

Hihi, fin tårta

Vacker lapp, till logen

Tillsammans är vi starka.

1100 som kollade på oss, gick så jäkla bra!

Scenen vi uppträdde på

Min bajssko som gick sönder på flygplatsen..

På flygplanet på Rigas flygplats

RIGA, like you seeee

Trötta tjejor, HEJDÅ LETTLAND!

WIIIIE!

Fruktansvärt stolta tjejer som överlevde flygturen. Stolt över dig Jenny, första flygturen liksom. Jag är lika rädd även fast jag flugit hur många gånger som helst. Men vi överlevde, HEJ SVERIGE!

Undrar om ni vet hur mycket jag tycker om er? Hur mycket ni betyder för mig! Mina finste Sheilas tjejor, fytusan, vad skulle jag va utan er. Utan att komma till cirkusen och bara känna att ett leénde på läpparna klistras fast. Det liksom blir så automatiskt, jag ler när jag är med er. Lettlandsresan var underbar och jag är så glad att jag får ta del av den vänskap vi har tillsammans. Den är unik och underbar. Ta åt er när jag säger det här tjejer, jag älskar oss allihop för vi är så fruktansvärt bra tillsammans!

Kärlek!

Mitt fel


Ett långfinger åt döden.


Kristallen den fina

Idag har jag verkligen fått in julen hos mig. Jag har hunnit med ganska mycket faktiskt! Först gick jag och Amanda upp och bakade pepparkakor, sen åkte jag och hade möte på cirkusen, hann också med att leka lite i lokalen, alltid lika kul!! Sen när jag kom hem åt jag och familjen middag, spelade spel och skratta tillsammans, underbart! Nu ska jag och mamma pyssla lite, göra julkort. Vi lyssnar på massa mysig julmusik och kg bara njuter av den där mysiga julkänslan! Så den här dagen har varit fruktansvärt mysig.

Igår var det också fruktansvärt mysigt. Jag och Amanda köpte med oss massa frukt och julmust + tomteskum och gjorde en fruktsallad. Det var jätte mumsigt. Sen kollade jag, mamma och Amanda på en jätte bra film. Men mandis somna efter bara några minuter. Men rekommenderar den starkt, den va skit bra och hette shooter. Ha det finast!

Julmys för hela slanten!

Kärlek!


Min bästis

Min bästis kommer snart. Puss och kärlek.


Nothing else matters

Jag vaknade precis och känner att jag måste skriva en sak!

Nilani och Amanda, vad skulle jag vara utan er? Älskar er så in i bomben. Kan först vara sur, men då fort jag bara pratar med någon av er ändras det. Ni får mig alltid att le. Det är underbart, art ha så fina vänner som ni. Alla behöver vänner för att klara sig, och att jag fick just er som mina bästisar känns.. Overklig. Jag är överlycklig och tacksam att jag har er. Även fast jag varit skit seg och inte fattat ett skit senaste året så orkade ni med mitt tjat. Ni hjälpte mig
istället för att tycka att jag är skit jobbig sen bara gå därifrån. Jag är så jävla tacksam, och det hoppas jag ni vet! För allt ni gjort och att ni bara finns till. Borde nog skicka ett "tack"-brev till era föräldrar.. Jag älskar er i vilket fall, älskar er så himla mycket!

Kärlek.


Jag tänker på oss

Just nu ligger jag i min säng och tänker på ingenting. Har så fruktansvärt ont i magen. Vet inte vad jag ska göra, helt sjukt. Ska i alla fall sova snart. Allt va jätte mysigt hos Maffe, tills jag fick veta att Moa åkt ut ur idol.. Nu måste Amanda ta hem det!! Ska försöka sova även fast magen gör jätte ont.

Hatar inte ni magont..?

Sov så jätte gott. Risk för dålig uppdatering eftersom jag tränar hela dagen imorgon. Men ska försöka hinna med bloggen. Amanda sover här belöer så sover jag hos henne imorgon kväll och fy tusan vad jag saknar henne, hihi! Sov gott och vakna med ett leende på läpparna imorgon. Godnatt!

Kärlek.


Stronger

Hej mina nära & kära, och alla andra! Jag sitter på bussen. Fick vänta as länge, så ha köpte en korv för att fördriva tiden. Mina händer är stelfrusna så det blir inget långt inlägg. Måste börja använda mina väntar mer!

Ska dricka lite cola och kolla ut på ingelsta, känns jätte kul. Nu kommer det på massa småbarn.

Kärlek


Carry you home

Jag sitter i skolan, med Amanda Evelina och nilani. Vi är forever alone! Måste sluta blogga och börja plugga. Bloggar mer ikväll om jag har tid. Ha det fin fint!


Fall for you

Jag är glad och lycklig. Maffe är underbar, mina vänner är underbara och skolan ska vi inte prata om, för den går segt! Men jag lever!! Bloggar på datorn för första gången på väldigt länge. Känns bra, älskar ju att blogga. Bara det att det är så jobbigt att starta datorn.. Men ska bli bättre på det! Jag och min syster Sofia sitter och kollar på lite tv. Ska kolla på någon film som börjar på 3an nu.

 Imorgon drar jag till Åby och myser hela kvällen. På lördag ska jag träna sen sova hos Amanda. Eller så kanske hon sover hos mig, får se hur det blir. Saknar henne som tusan, även fast jag träffa henne för bara några timmar sen. Lovar er, hon är den bästa som finns!

Jag har varit själv hemma hela kvällen eftersom resten av min älskade familj var hos Filles mamma och fira henne. Själv är jag alldeles för trött för att göra någonting. Så jag fick stanna hemma. Lagade stekt potastis och hamburagare till mig själv och hade det myspys. När Sofia kom hem hade hon med sig en burk med fruktsallad och chokladsås som de hade ätit som efterrätt hos Agneta. Tack till tusen, det smakade underbart!



Mumsmums!

Hoppas på en mysig slmn inatt. Så jag är pigg och glad imorgon! Ha det underbart, jag ska se till att somna innan 10. Så godnatt mina fina läsare. Jag måset bli bättre på att blogga!!



Kärlek!

du & jag

Jag står just nu i skolan. Väntar på Nilani och Amanda så vi ska kunna börja jobba. Är skit glad idag, och imorgon kommer bli underbart!

Ska se till att bli bättre på att blogga, men har nästan ingen tid alltså, hihi! Ha en fin dag!

Kärlek


RSS 2.0