ingen har berättat att livet kan vara så här bra

Världens mysigaste kväll än så länge. Kalle ligger med sin datar, jag med min, chips, godis, läsk, ostbågar och nån film om dinosaurier. Det här äger! Jag ska nu kolla klart på filmen och sen gå och sova. Godnatt underbara läsare.

Mys med min fina lillebror!

Mamma och Filip ska åka till landet och ha egen kräftskiva för sig själva och pappa är i Småland på övning. Så det blir bara jag och min fina lillebror Kalle tills imorgon. Ska faktiskt bli mysigt. Köpa mat, och så har jag köpt godis till oss båda och bara ha fredagsmys med film! Jag älskar dig Kalle!

Var på stan med mamma efter skolan också. Hade spanat in ett par jätte fina "kängor" på åhléns. Men självklart fanns de inte kvar i min storlek. Så vi kika runt lite och då hitta jag ett par jätte jätte fina som jag gillar minst lika mycket, så vi slog till! Är jätte glad och jätte nöjd. Livet leker, fan så bra jag mår!


Bilden påminnier mig massa om förra vintern, eftersom det va då den togs.
Du är så himla bra, jobbig, men ändå min bror, älskade bror.

Ibland måste du förlora

och fyfan va jag förlorar nu. jag bara förlorar.

Bara din dag idag.

Grattis Amanda! Hoppas du har haft det en riktigt bra dag och att du får det du önskar dig, för det är du värd.
Amanda fyller alltså år! Idag, 14 år. Nu är det bara resten av livet kvar och det hoppas jag att jag får dela med dig. Vi ska fira med bio och sen vara ute lite på kultarnatten på lördag. Grattis igen, jag älskar dig!

Världens sämsta bild, världens bästa vän!

Jag gjorde ju rätt?

Jag var hos Amanda och baka lite efter skolan. Och kolla på Idol och käka. Sen när jag cykla hem var jag noga med att sätta på lyset innan jag cykla eftersom jag är jätte mörkrädd. Så både fram och bak hade jag lyse på. Sen cyklar jag från skarphagen till Ö&B, och då när jag cyklar över gatan stanna en bil med en dam i. Jag vinkade "tack" till henne för hon stannade. Men sen när jag cyklat över ropar hon efter mig "Använd lyse!" Jag hann tyvärr inte svara henne, men jag blir rätt ledsen när någon säger så. Eller kanske inte ledsen, men jag menar, jag gjorde ju rätt? Hade ju lyse på, hon måste varit lyse-blind eller nått.

Nu ska jag lyssna på musik och skriva på min berättelse. Och förhoppningsvis bli av med min halsont som aldrig vill försvinna. Ha det bra.

Kärlek.

Vi kommer klara det här.

Träningen gick faktiskt sjukt bra! Vi är så duktiga. Hopprep bara ruscha fram och vi lärde oss jätte mycket nytt! Sheilas gick med bra. Vet inte om jag berättat det men vi ska till Lettland den 9e November. Tävla och vinna ser vi nog alla fram emot. Hoppas det går bra i alla fall! Fasen va vi ska kämpa.

Jag saknar dig så det bara värker.

Linnéa Palm, min bästavän. Jag saknar dig mer än allt. Jag saknar att skratta med dig, för så jag skrattar när jag är med dig kan ja inte göra med någon annan. Finns tusen anledningar till varför jag tycker om dig. Men den största är för du är du. Kommer aldrig hitta någon så bra vän som du, just därför känns det hemskt att det gått så lång tid nu. Du är som min syster. Och hur ska jag då kunna leva utan att träffa dig? Dum fråga, jag klarar mig inte. Saknar dig så mycket Linnéa. Även om vi inte ses på flera veckor så betyder du lika mycket för mig. Så du får aldrig glömma att jag älskar dig. Älskar oss tillsammans, för vi klarar allt.


Jag kom hem från skolan för ett tag sen. Rättare sagt för 35 minuter sedan. Kollar lite på tv och käkar mellis. Ska snart dra på mig träningskläderna och cykla till cirkusen. Måste bara säga det här, Sheilas. Vi kommer fixa allt, vi äger. Någon som vi aldrig får glömma, för vi är så jäkla bra om vi bara vill. Och vi vill ju! Så nu ska vi kämpa, mina bästa tjejer!



Kärlek!

Jag måste få det sagt.

Vissa är sämre än andra. Vissa är dumma i huvudet. Men det bara är så.


 Jäkla tur att jag börja läsa min engelska bok nu. För jag insåg att jag ska redovisa det den här veckan, och lär ju inte klara det. För det är svårt som bara den! Aja, jag sov hos Amanda. Det va jätte mysigt. Vi träffa sara på kvällen innan också. Älskar er. Men nu är jag ganska trött eftersom jag och Amanda vakna kvart över 9!? Höll på att dö när hon sen tvinga ut mig lite innan 11. Men sen blev det jätte bra att bara sitta och prata utomhus ett tag. Tack min fina!
Ska ta och läsa klart sen gå och sova. Godnatt.

don't you know, you spin me out of control

Imorse efter mitt första blogginlägg så klev jag upp ur sängen. Jag duschade, helt underbart! Sen bara satt jag i min säng och tänkte lite. Insåg sedan när det ringde på dörren att min kunsiner och morbror skulle komma. Jag tog på mig ett par byxor och blåste håret. Men har inte fixat mig än. Men fick i alla fall redan på att jag ska till Amanda ikväll! Det lär bli bäst.


Just nu

Kärlek

I'm going to go back to you all the time

Det är så jobbigt när man faller för någon. Så ska man försöka ta sig vidare, men man får inga svar. Ingen aning om vad man ska göra då eller vart man ska ta vägen. Eftersom han ändå bara dyker upp i huvudet på än så fort man försöker glömma. Som om hans namn står skrivet framför ögona på mig. Så fort jag blundar så finns det där och jag kan inte sudda ut det, inte än. Men snart har jag väl blinkat och blundat så många gånger så det försvinner av sig själv. Hatar att falla så hårt, när han sedan visar för än att det ändå inte va värt det.


God Morgon!
Jag hoppas att Amanda vaknar snart, för jag måste få veta om jag ska sova hos henne eller inte. Vi hade tänkt fira henne lite eftersom hon fyller år snart. Så först käka här, eftersom mina kusiner ska vara här så ville mamma att vi käkar här. Men det passar bra, för det blir pizza. Sen om jag nu ska sova hos henne drar vi dit sen. Förhoppningsvis tar vi med oss några kuddar och filt och lägger oss utomhus ett tag. För det äger!

Ska nog testa att ringa henne igen om ett tag. Hihi, ha en underbar dag och glöm inte att leva livet.

 

Kärlek.


Halla Balla, svin trött.

Har varit och käkat med släkten i Svärtinge hos min morbror. Det va jätte mysigt! Men nu är jag så himla trött, så jag ska ta och sova. Jag är alltid trött nu för tiden! Så dröm om fina saker, själv ska jag drömma om.. äh, vet inte. Hoppas ni får fina drömmar i alla fall! Godnatt.


I ett ögonblick då allt står till

Jag är så himla trött hela tiden. Jag lägger mig sent, går upp tidigt. Trött på morgonen, trött på dagen, trött på kvällen. Så här kan jag inte fortsätta. Men jag är i alla fall glad och så länge jag är det så kan jag vara lite trött. Ska försöka komma i säng vid 10, sen får vi se hur det går.. Så godnatt för idag.


Gårdagens finaste bild..! ;)

Kärlek.

En fin saga garanterar inte alltid ett lika fint slut.

Inte okej det här ju. Jag bloggar ju ingenting! Förstår inte varför, ska blogga. Idag har jag varit i skolan såklart. Sen kom jag hem, började skriva på en berättelse, har ingen aning om varför. Men jag tror jag bara behöver skriva. Så det kändes väl bra. Sen fråga Adina om jag kunde hänga med och handla så då gjorde jag det. Det är så mysigt att träffa någon man verkligen tycker om. Det behövs också, man måste träffa de man verkligen inte vill förlora. Och du är ju den sista jag skulle vilja förlora kan jag lova!



Finns inte ord för all den kärlek jag har till dig. Min bästavän, det mest värdefulla någon kan önska sig.

I loved you first

Jag förstår inte, lär inte förstå senare heller. Kalla mig dum i huvudet, det gör inget bättre. Men förklarar du så kommer det bli så mycket bättre. Om du bara visar att du med kan vara säker. Vare sig du vill eller inte, så va ändå ärlig. Det gör ju att jag förstår och att du blir glad. För så lycklig som jag är när jag bara ser dig, är med dig, pratar med dig, det är galet. Du är inte som någon annan. Alla kan va dumma, och vill du inte, så bara säg det. Jag tycker om det i vilket fall.
Dagens text typ. Läs på om ni vill. Bai.

Barfota utan strumpor och skor

Inte riktigt va? Det är höst. Man typ fryser så fort man går utanför dörren på morgonen. Och jag får typ ångest över att jag inte hunnit bada i Sverige nästan gångot alls. Känns ju.. förjävligt!? Jag vill ha sommar, inte känna de där att det kommer va kallt nu i ett halvår.
Men på samma gång vill ja inte ha tillbaka sommaren. Ja menar, hur mysigt är det inte att sitta framför en bra film när man hör regnet mot fönstret och bara mysa? Bara ha det sådär mysigt hela tiden. Fast.. nej, jag vill nog kanske ha sommar iaf..
Svårt beslut. Nu drar jag mig till skolan, ha det bra.

Kärlek

Pannkakor med sylt och socker på!

Idag var en sån där perfekt dag! Först när ja kommer till skolan är jag döö glad! Och fortsätter va det typ hela förmiddagen, sen blev ja sur över nått, äh, minns inte varför ens. Sen när jag fick reda på att det va potatisbullar till lunch bara öppnades en helt ny värld, helt sjukt, jag blev överlycklig!
Eftermiddagen gick relativt fort. Sen när vi sluta drog jag till naprapaten för att fixa min rygg som gör så himla ont, inte bra!
Efter det trog jag och träna, för mig gick det jätte bra. Även fast det va väldigt jobbigt och lite små smärtor i ryggen så klara jag det galant. Sen efter träningen kollar jag mobilen, och då har mamma skrivit att det finns pannkakor tills när jag kommer hem. Alltså, förstå hur sjukt lycklig jag va då! Kändes som hela livet bara va perfekt. Så jag cykla hem och åt upp mina pannkakor. Galet gott!
Sen har jag nog bara legat framför våran tv och pratat med familjen lite då & då.
Och nu ska jag sova, en lyckad dag måste jag säga!!

Kärlek!

Du vägrar tro att det är sant.

Livet verkligen suger när man har tråkigt.


Jag älskar dig

Haha, ni måste ju tro att den enda jag är med är Amanda, har ju inget liv vafan. Men ärligt talat, jag är massa med Amanda. Med andra också såklart. Men tänkte bara eftersom det nästan bara är bilder på henne och mig. Bara därför ska ni få några fler! För jag mår så himla bra och är så otroligt glad när jag är med dig min fina Amanda!



Bilder från både då & nu.

Jag är mer än bara glad att jag har dig. Jag är lyckligast i världen. Hur ska jag kunna förklara våran vänskap..? Det går helt enkelt inte. Är bara så tacksam att jag får ha en så bra vän som du. Alla gånger du sett mig gråta, men sen ändå fått mig att le fast livet känns så hopplöst. Kommer hålla hårt i dig, för har ingen aning om hur jag skulle klara mig utan dig. Vill inte veta det heller, eftersom jag starkt anar att det skulle gå skit för mig då. Jag verkligen älskar, älskar, älskar dig Amanda!

Kärlek på hög nivå!


11/9-2001

Kan inte förstå hur känslan måste varit när man hörde smällen när flygplanen krascha in i World Trade Center. Hur hela marken måste skakat och rädslan. Jag skulle varit så rädd! Fast det tror jag att dom som va med också var. Att känna på sig att nu tar nog livet slut, eller att inte ha någon aning sen bara dö. En helt vanlig dag, sen blev allt bara så hemskt. Och man får inte heller glömma flygplanet som flög in i Pentagon. För det är också helt sjukt. Att någon kan vilja göra så mot andra människor är hemskt. Kan inte förstå hur man ser på livet då. Att vilja döda, bara för att man själv tycker det är rätt. Alla som jobbade, helt vanligt, sen bara dog. Alla poliser, brandmän och annan räddningstyrka som fick offra livet, det är helt galet. Därför tycker jag att man ska hedra dom som var med, dom som dog och alla dom som förlorade någon lite extra idag. Alla som gjorde något för att rädda någon annans liv. För det måste varit en grym upplevelse för alla.
11/9-01, blir ett datum som man inte glömmer.

Kärlek.

Kunde glittra, men sen va det som om nått dog

Kom hem från Fiskeby för lite mer än en timme sen. Uppträdde där, vi va inte så många. Karin, Hedvig, Kalle, Affe & cykel/hopprepsgruppen! Det va kul, fast publiken verkade inte ha lika kul. Dom bara stod där som döda när vi körde.. inte så roligt precis.
Inatt sov jag hos Lina. Alltid lika mysigt..typ. Fast när Lina säger att hon inte gillar närkontakt och sen somnar blev det inte lika mysigt längre :(
Ikväll hoppas jag att Amanda sover här. Nu ska jag drick lite av colan vi aldrig drack upp igår, och umgås med min brorsa ett tag. Ha det bra.

Kärlek.


Tjock mat, tjock vänskap, mycket kärlek!

Haha, nu ska jag och Amanda dra och käka pizza. Sen dra vidare till Skarphagen och träffa dom andra älskade
vännerna. Finns på mobilen om det skulle va något. Jag älskar dig Amanda. Måste dessvärre gå på toan, puss!


Kärlek

Jag hade det bästa, ändå lät jag det gå.

Sitter i skolan. Pluggar gärnet typ.. Nae då, Lina och Nilani stirrar som tusan insåg jag nu. Ska jobba vidare, önska mig lycka till!

Kärlek

Testelitest.

Jag bytte header nu då. Passar kanske inte till årstiden. Fast jag vill hellre se lite sommar än att känna kylan som är på väg. Det får vilket fall bli den headern nu ett tag, inte den bästa, men det är ju någon iaf. Ser ni den inte är det bara att klicka på F5 så uppdateras det.

Kärlek.

Vill inget annat än tillbaks



Underbara Spanien! Jag vill tillbaka, tillbaka till Värmen, Poolen, Lägenheten, Havet, Carefour, Den billiga läsken, Allt roligt med Kompisarna som va där, Solen, Vattenfallet, Jag vill tillbaka så himla mycket!

Kärlek, till dem tre underbara veckorna i Spanien.

Du är snart där

Jag har varit sjuk idag. Men kommer dra mig till skolan imorgon, ska blir rätt skönt. Hatar att vara sjuk, även fast det bara varit en dag än så länge. Men det är ju så jobbigt att behöva ta igen massa skit sen när man kommer tillbaka ju. Nu ska jag bara ta det lugnt och kanske kolla på en film lite senare. Och imorgon drar jag till pappsi. Ha det bra!

Kärlek

AiluCrash

Some one got to make it stop.
Forget our fear,
Remember how to trust.
I won't let down and I'm not running, I won't hide.
Isn't this our own life.
Are you ready to turn the tide.


this is our life, right?

Kom hem från skolan. Jobbade jätte bra faktiskt, känner mig glad och stolt. Ska kolla klart P.S I love you. Min favoritfilm faktiskt. Sen ska jag byta om och dra till träningen. Först hjälpt-tränare och efter det volt-träning till halv 9. Känner faktiskt kul, första gången jag tränar volter med den gruppen. Ska bli spännande faktiskt. Ha det underbart så länge!

Kärlek.

we have to remember how to trust.

Fint, fint, fint. Så känns mitt liv just nu.
Jag bryr mig inte om dom jag inte gillar så mycket. Jag bryr mig om dom jag gillar. Jag är glad. Ibland är livet så sjukt, sen kan det bara vända. Nu har det väl gjort en liten vändning. Idag va min bästa dag. Jag skratta, åt alla minnen den här dagen, men också för hur bra jag mår nu. Tack!
Jag är fylld.. av så himla många känslor, så jag vet inte vad jag ska göra. Känns som min hjärna är helt tömd! Finns inget där inne, men ändå funkar den. Rätt skapligt iaf, inte sämre än vanligt, inte bättre heller. Jag mår iaf bra. Helt jätte jätte bra faktiskt.


Duktiga tjejer..

Kärlek.


Det suger.

Vet mycket väl att min header är jätte ful. Men det blev lite brottom så jag fick byta, orkar inte fixa storlek eller något just nu. Är inte på så värst bra humör. Hejdå.

Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Nu är de där med att behöva göra val igen. Det är jobbigt, men nu vet jag vad jag vill helt säkert. Väljer bort det här nu, inte helt, men för ett tag. Är glad för mina fina tjejor. Det blir bra så här, hejdå för ett tag, så får vi se hur det blir sen.

Men minnen kommer alltid finnas kvar. Men det får förbli minnen.

Kom nyss hem från skolan iaf. Jag jobbade.. Ingenting. Eller jo, en uppgift och så hann jag läsa typ 6 sidor idag. Go for it girl. Strax ska jag käka en macka och dricka lite mjölk tror jag. Om en timme åker jag och tränar. Först hopprep, sen akrobatik och sist men inte minst pyramider. Känner mig faktiskt ganska taggad, tror det kommer gå bra.

Kärlek.

Turn me up when you feel low

Tja!
Hade tänkt att gå upp typ 10 i 6 imorse, kan ju meddela att det inte alls blev så. Jag somna om och sov en timme till, gick upp, fixa mig sketa fort, sen käka och nu ska jag strax dra.

Hatar när man vaknar och så ser håret ut som skit! Kvällen innan kan det se bra ut, sen när man vaknar är det bara skit fult. Sån dag har jag idag!! Igår va det helt okej senare på kvällen, sen när jag vakna imorse va det inte alls okej. Så det fick bli en tofs bara. Inte alls kul, men aja, så fick det bli iaf.

Kärlek.

Väck mig inte nu, vem vet jag kanske drömmer?

Precis så känner jag, du kan ju lika gärna va min dröm. så kommer jag vakna och inse att det inte var så. Hoppas på allt att det inte är en dröm, och om det är det, så är det den finaste drömmen på länge. Idag va underbart. Min kära Amanda kom imorse, sen drog vi vidare. Nu ligger jag under täcker och hör hur familjen sitter och skrattar i vardasrummet, men jag orkar verkligen inte gå dit! Imorgon blir det skola.. GÖTT. Eller inte, önskar jag va ledig imorgon!! Skulle passa perfekt.
Nu ska jag försöka bli av med min huvudvärk och sen sova!

Kärlek.


Jag hade världens finaste kille runt hörnet.

Hej, jag är trött!! Har inte sovit varken bra eller dåligt. Jag ångrar att jag gick och la mig sent, för då kommer jag va trött imorgon. Men sånt är livet. Nu ska jag snart resa på mig, gå ut i köket till familjen och käka frukost.

Måste säga att jag saknar pappa, som är i Norge på utbildning just nu. Fast han kommer hem om en vecka iaf! Är hemma en helg eller så, sen åker han igen. Så nästa helg blir det att va hos pappsi.

Kärlek.

Godnatt!

Trött Ella, dags att sova. Hoppas jag hinner att springa upp till Adina imorgon, för herre gud vad jag saknar dig! Du är min ängel. Finns ingen bättre än Adina ska ni veta!

Godnatt!

Åt två olika håll

Är med Amanda, fast vi ska strax dra åt olika håll. Amanda ska kolla på "jag saknar dig" och jag ska till.. jag vet inte var jag ska. Taggade är vi iaf!!





Kärlek!

Svårt att bestämma mig..

Jag måste köpa ett par skor! Just nu använder jag bara mina converse. Men vill ha några som är lite mer lika kängor. Har ett par Doctor Martins, men dem ser lite klumpiga ut.. och är egentilgen mammas. Så funderar på att köpa dom här:


Bilden är inte den bästa kanske.. Men vet inet om dem är så snygga, vad tycker ni?


Även den djupaste smärtan har en mening.

Filmen igår va så himla rörande. Jag bara grät hela filmen. Va så många känslor och det fick mig att tänka på att det som verkligen är viktigt för mig ska jag hålla hårt i, för en dag kan det vara borta. Jag rekomenderar verkligen filmen!

Efter filmen åkte jag ju som sagt till Alexandra. Sen efter det drog vi hem, jag och Lina, till henne. Du är bäst Liniis.

Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt.. Får väl uppdatera när jag kommer på något!

Kärlek.

Jag saknar dig.

Kvällen ska börja med bio. Jag ska se på Jag saknar dig. Blir helt tårögd av bara trailern. Sjukt!! Känner att jag förmodligen kommer släppa några tårar när filmen gått igång.
Länk till trailern:
http://www.youtube.com/watch?v=XPy9fHs1KHs

Efter bion drar jag till Alexandra och dom andra som också ska va där. Vet inte riktigt vilka som kommer, men det lär nog bli bra. Sen ska jag sova hos Lina, men det kanske hinner komma ett till inlägg ikväll iaf!
Ha det bäst!

Kärlek.


Alla har vi fallit någon gång.

Jag är klaaar! Känns underbart, fast är lite hungrig nu faktiskt.
Hahah, min lillebror kommer hem och berättar om en gubbe som kom fram till han när han va på väg hem från skolan och sa att han älskade honom och bad han att aldrig bli bög. fyfan, så äcklig gubbe! :o
Oj, såg att det regna som fasen nu, haha, jag som ville gå ut och gå, får bli en annan dag.
Hoppas ni får en jätte fin kväll!



Gotland. Saknar det varma vattnet, saknar den veckan.

Kärlek.

Glad att jag har träffat en så fin person som du

Nu ska jag plugga, plugga, plugga. Önska mig lycka till, puss.

RSS 2.0