lyckan i livet

ååååh, underbara cirkus, underbara människor, underbara föräldrar, underbar publik, underbar premiärföreställning! deg gick hur bra som helst idag och imorgon, på lördag samt söndag kör vi igen! passa på att komma gott folk. på tyska torget, vid rådhuset alltså, 30 kr för barn och 60 kr för vuxna. jag hoppas verkligen vi ses någon av dessa dagar!

det blev som sagt en mycket mycket lycka premiär så nu är jag trött och ska se till att sova. imorgon väntar en ny härlig dag samt föreställning. sov allra bäst alla läsare så hörs vi imorgon!


dina ögon kan krossa min världen

hallojj! jodå, jag är trött men taggad. idag är premiärföreställningen! jag är övertygad om att det kommer gå hur bra som helst och hoppas det kommer mycket publik! vi kanske ses?

ska plugga moppe och försätta må bra. puss finisar


berätta hur du gör

god kväll fina och glada. men även de som kanske är lite ledsna. det är rätt kyligt ute som ni andra förmodligen märkt, men livet rullar ändå. jag ska passa på att påminna er om att Norrköpings ungdoms cirkus har föreställningar från imorgon fram till på söndag! hoppas ni kommer förbi och kollar. jag kommer dessvärre inte kunna vara med i mina nummer med tanke på bajsfoten men jag kommer vara där ändå!

har bara lite kvar i skolan. om 10 dagar fyller jag år. om 12 dagar skriver jag moppeprovet. om 14 dagar är det sommarlov. om 23 dagar har jag och min pojkvän varit tillsammans ett halvår. ja, livet rullar på som sagt! puss!


kan inte låta bli att le

är lite gladare, Kent, deras underbara låtar och mamma rädda kvällen. hihi, nu ska jag plugga vidare och sedan äta, sedan plugga lite till. puss


saknar

Saknar cirkusen, saknar vännerna, saknar skratten tillsammans med er, saknar allihopa! Åh, vill bara att foten ska läka. Cirkus är livet ju. Det här suger mer än allt verkligen. Jag vill bara tillbaka och må sådär gött som jag gör när jag är på cirkusen. Ni är så himla bra tjejer! Och hihi, Melker och Affe med såklart! Världens bästa.

Deppar verkligen ihop så fort jag tänker på att jag inte får träna. Lyssnar på maskinen och sitter hemma. Borde verkligen plugga till imorgon, på onsdag, och till inlämningarna och självklart till moppeprovet.

Dåligt väder, halv dåligt humör. Inte världens bästa dag. Men ska försöka bli lite gladare sen. Mamma kommer hem snart, det gör allt mycket bättre. Ha det fint!


hej

fruktansvärt lite bloggning nu under helgen, ja vad ska jag säga mer än att det inte blev någon alls. haha, jag kom nyss hem och har landat efter en as härlig helg med både bra och lite små dåliga saker. men det har iaf varit bad, grillning, mygg till tusen, lite moppe åk, skratt, jordgubbar, sol, fotboll för de som kunde springa.. och massa annat mys. ni äger mina fina fina vänner, äger alltså!

och idag döptes min lillebror. det var mycket fint och trevligt. hälsa på hela släkten, händer ju inte så jätte ofta.. och äta god mat och ha det kul. jag och Amanda hjälpte till att plocka undan sedan gick vi från mig, till henne, sedan till Himpa och så låg vi där hela kvällen. världens bästa, allra bästa, vän!

mycket lyckat, även om det rör sig lite skit i huvudet så leker livet. underbart!


underbara sol

solen skiner idag, idag igen. humöret är på topp som alltid. det blir bara bättre och bättre för varje dag som går. hjärtat slår för mina finfina vänner och familj. livet leker, ärligt, jag älskar nog allt just nu.

skooooolan, japp där är jag. ska ner på stan med min panda och köpa lite grejor på lunchen. sedan blir det plugg, nästa vecka är sista proven, redovisningarna och sedan är det bara chill resten av tiden i skolan. och efter det sommarlov! weeeeho, livet är bäst och det kommer bli ännu bättre!


svårt att förklara

jag visade dig en början, du visade mig ett slut.

att låtar kan betyda så mycket. att man känner igen sig. texterna gör mig nästan rädd ibland, för de beskriver så bra. låtskrivare är guld värda.

För övrigt sitter jag och bara sitter på toan nu. Ska snart ta på mig ett par strumpor, laga mitt armband sen dra ner till cykeln. Är lite mulet idag, men jag kör på shorts ändå! Står att det ska bli varmt under dagen iaf, så jag hoppas! Puss


lycka

önskar att jag kunde dela med mig av min lycka. vill att alla ska vara så här lyckliga. vill att alla ska känna den där känslan jag känner nu. en känsla utav kärlek, glädje, vänskap och sååå mycket lycka. vill se att hela världen ler. vill att alla människor ska le, det är så fint.

nu ska jag sluta babbla, måste låta nagellacket torka, sen fixa till mitt blöta hår. Duschade alltså för ett litet tag sedan. För övrigt fyller jag år om bara 17 dagar, wihoooo! Puss och godnatt gosisar


-

r.i.p to the girl you used to be

Hej, åååååh så hiiiimla fint väder det är. Blir överlycklig verkligen. Solen skiner och himlen är blå! Körde moppe igår, första körlektionen och jag kan inte bärga mig tills jag får börja köra min egna älskling. Så ska plugga som tusan och se till att ta kortet. Ha världens bästa dag! Puss


bästisar

en dag som denna är bästisarna, glass och ett toppenhumör allt man behöver. Jag har fått alla dessa tre. Hihi, en mycket lyckad dag. Puss


underbart

och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför, natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö.

Idag har väl inte varit annat än perfekt, inte sant? Imorgon hoppas jag på en lika fin dag med mycket mycket sol och många fina leenden på många fina människor. Jag invigde för övrigt mina ben, eller om man nu kan säga så? Idag var i vilket fall första dagen på året då jag körde på barbent lite mer på riktigt sisådär. Riktigt härlig!

Ska strax hoppa in i duschen och det ska faktiskt med bli rätt härligt. Det mesta är härligt just nu. Inte allt, men det mesta. Helgen kommer bli mycket trevlig och livet rullar på, som en boll, en gummiboll. Puss


-

Jag vill ha det som är nu, med mig som var då, och med dig där någonstans.

Du är den finaste vännen som finns. Du gör alla mina dagar.


I'm gonna pick up the pieces,
and build a lego house
if things go wrong we can knock it

Hej alla fina glada och goa människor där ute. Ni kanske precis vaknat med tanke på att det är långhelg, eller har ni kanske som mig och Amanda varit vakna i några timmar? Vi vaknade, gick upp och fixade i ordning oss och sedan har vi bara tagit det lugnt. Kvällen kommer spenderas med bästa grabbsen i Åby. Mycket mysigt.

Hoppas att även ni har nått kul att se fram emot till kvällen. Puss


-


kiss me like you wanna be loved

Hej och nej. Nej nej nej till det mesta. Spricka i foten, förkyld, illamående, har för mycket att göra, är trött. Det sänker humöret. Foten gör mig helt handikappad.

Men är samtidigt glad. Min födelsedag är snart. Om bara 25 dagar. Det gör mig glad. Sommarlovet börjar om ungefär 30 dagar. Träden har massa fina blad som gör att världen ser mycket trevligare ut.

Nu ska jag plugga vidare. Hoppas verkligen alla ni där ute mår bra, puss


Give Me Love

-


Cold hands, Warm hearts

Jag mår bäst. Även om det är lite krångel här och var håller jag humör uppe. Imorgon åker jag hem till pappa! Har saknat att vara där.

Idag ska jag träna! Wiie, det mår jag bra av, blir glad utav. Älskade cirkus. Ha en bra dag, puss


-


Aldrig sett någon sötare, varken då eller nu.

Du gör mig glad ❤


Ny vecka, livet äger verkligen

Helgen har utan tvekan varit as kul. Allt är as kul. Allt är helt jäkla bäst egentligen. Inte bara helgen utan hela livet. Vet att jag skrev att jag skulle sluta blogga men nejnej, så blev det ju inte.. Jag kommer istället att blogga vääääldigt sällan. Bara sisådär ibland, nästan aldrig. Men jag länkar bloggen så fort det kommer upp något nytt.

Hoppas ni mår bra, bäst ni med! Glöm inte att leva livet och vara glada! Gör någonting som får er att mår bra och något som får de runt omkring dig att må lika bra! Godnatt och sov bäst allihopa! Puss


fööööörlåt

Förlåt för dom superdåliga svaren, haha! Från och med nu slutar jag blogga. Åååååh, hejdå!


Jag ska även lägga till en person som betyder väldigt mycket för mig, Benjamin Carlund! Tack!


SVAREN

Q - Hej ! Kan du berätta lite mer om ditt och maffes förhållande ;)



Bra blogg :)

A - mitt och maffes förhållande är det finaste och bästa jag vet! När vi är med varandra mår jag jättebra och blir helt varm i kroppen så fort han kollar på mig, jag är helt enkelt kär! Vi diskuterar vissa saker lite då och då och är inte alltid helt överens, men vi har aldrig blivit riktigt osams. Han betyder massor för mig och enligt mig är han den bästa som finns!

Q - vilka är dina närmsta?

A - mina närmaste och de jag vet att jag kan lita på är Amanda, Nilani, Sara, Sofi, Lina, Michelle, Sara, Freddie, Melker, Affe, Maffe, pappa och mamma!

Q - Har du och maffe bråkat nån gång?

A - vi är väl inte alltid överens man aldrig bråkat riktigt på riktigt liksom!

Q - Berätta om ditt o din pojkväns förhållande !

A - ungefär samma svar som första frågan! Mitt och min pojkväns förhållande är bland det bästa i livet!

Q - Hur skulle en perfekt dag se ut enligt dig?

-Hur känns det att vara minst (kortast) i mina ögon men störst i mitt hjärta?

-Hade du konfirmerat dig om tiden räckte till?

-Favoritplagg?

-Hur fick du såna skills på att göra smoothies? ;););)

-Vad vore världen utan blommor?

Okej världens random frågor men det är bara för jag älskar dig så mycket, pussisar <3<3<3

A - 1. En perfekt dag skulle vara att vakna upp utav att solen lyser in genom fönstret en natt då jag verkligen fått sova ut. Sedan gå upp, äta jordgubbar till frukost tillsammans med min pojkvän. Sedan ha en härlig förmiddag tillsammans med honom. Sedan skulle jag vilja tillbringa resten utav dagen med mina helt underbara vänner!

2. Tack för den.. Nej, men ärligt, det känns faktiskt, helt ok!

3. Ja det hade jag gjort. Har dessvärre inte tid nu eftersom jag har så mycket med cirkusen och skolan att göra.

4. Mitt favoritplagg är.. min stora gråa myströja! Men annars mina nya gula shorts + den blåblommiga linnet.

5. Föddes med dom!

6. Vad vore världen utan blommor? Världens vore tråkig. Den vore grå och trist. Den vore inte lika glad. Jag älskar blommor och jag älskar glädje. Jag blir glad utav färger och blommor har massa färger! - älskar dig med Amanda!

Q - vem är din bästavän?

vart bor du?

vilken skola går du på?

bra betyg i skolan?

har du syskon?

isf hur många?

favorit låt?

går du i någon sport?

Om du fick träffa en kändis , vem skulle det vara?

favorit färg?


A - 1. Min bästa vän är Amanda Stjärnskog

2. Jag bor i stan och i Eneby

3. Jag går på Kunskapsskolan

4. Jag har ganska så bra betyg i skolan, men jag ska kämpa för att höja dom ytterligare! Man kan alltid bli bättre!

5. Jajamensan, jag har syskon!

6. 6 stycken syskon

7. Min favoritlåt är All about us och 999 - Kent och en låt som gör mig riktigt glad är Repeat - Jessie J

8. Jag tränar cirkus och det är utan tvekan det roligaste som finns!

9. Ärligt talat vet jag inte vilken kändis jag skulle välja att vara, är nöjd med den jag är!

10. Favoritfärgen är alla färger som finns på sommaren, haha så de flesta!

Q - vad ska du gå för linje på gymnasiet?

vad gör dig glad?

vilka är dina närmaste vänner?

tycker du om justin bieber?

vad skulle du vilja ha JUST nu?

saknar du någon just nu, i så fall vem/vilka?

okej, kommer inte på mer! pusspuss älskar dig!

A - 1. Ingen aning om vilken linje jag ska gå än, men bör börja fundera på det!

2. Något som gör mig glad är mina vänner, cirkusen och min familj. Blir även glad av att veta att sommaren är på väg, men också att se andra lyckliga och glada. Att veta att andra mår bra får mig att må bra!

3. mina närmaste och de jag vet att jag kan lita på är Amanda, Nilani, Sara, Sofi, Lina, Michelle, Sara, Freddie, Melker, Affe, Maffe, pappa och mamma!

4. Hmm, ja vad tycker jag om Justin bieber egentilgen? Jag tycker att han är duktig som lyckats bli så stor och framgångsrik artist. Det är inte många som fixar sånt, annars tycker jag inte så mycket mer om honom.

5. JUST NU skulle jag vilja att det va varmt i vattnet så man kunde dra och bada och gärna grilla lite!

6. Jag saknar dig Michelle! Jag saknar allt vi gjort tillsammans och hur mycket vi skrattat tillsammans. Jag saknar vänner jag inte hinner umgås med så mycket. Men ni som känner er träffade, även fast det va länge sms betyder ni mycket för mig! Jag saknar även min mormor och morfar än aning eftersom de är hemma i USA nu.

Q - hur lärde du känna amanda?

vilka är dina alra närmsta vänner?

vilka är det du går först till om det är något?


A - 1. Jag lärde känna Amanda då vi går på samma skola! Sicken tur säger jag bara!!!

2. mina närmaste och de jag vet att jag kan lita på är Amanda, Nilani, Sara, Sofi, Lina, Michelle, Sara, Freddie, Melker, Affe, Maffe, pappa och mamma!

3. De jag absolut först till är Amanda, mamma eller Maffe. Annars är det mina underbara tjejor, Sara, Sofi, Lina eller Nilani, även de andra jag räknade som mina närmaste lite beroende på vad det handlar om.


Sååååå! Nu kom alla svar och sötisar, är det nått mer ni undrar eller om ni tycker jag svara knasigt på nått så säg till! Puss







Jag mår så jävla bra

Jag har haft en så förbannat bra långhelg. Lev livet snälla fina läsare, lev livet!


RSS 2.0