Alla drömmer om fåglar

idag har varit en sån där dag då jag bara pluggat även fast vi haft ledigt och nu, ÄNTLIGEN, är jag klar med uppgiften. Ska ta och äta lunch alldeles strax, sen byta om, kanske glo på tv några minuter sen dra och träna. Imorse va jag inte alls taggad på det och trodde inte jag skulle hinna, men titt det gjorde jag ju!

Både mamma jag och min lillebror är hemma idag. Jag för att jag som tidigare sagt har studiedag och lillebrorsan och mami för att han är sjuk. Men det är bara bra för då får man äta glass hela tiden och det passa ju verkligen till vädret!

Ha det superduperbra,

Kärlek




Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Hallojj! Ska sova vilken sekund som helst även fast vi har studiedag imorgon, för huvudet värker och jag ska se till att gå upp tidigt imorgon i alla fall. Måste bli klar med uppgiften.

Förut va jag och mamma och handlade. Köpte lite små saker, men även en korg som passa perfekt framför spegeln i rummet! La min hårfön, smink och lite annat sånt däri. Superbra att ha så inte allt bara ligger utspritt på golvet. Hett tips! Som sagt, sovdags för mig. Så detta blir det sista jag skriver för dagen. Sov sött och ha det fint.

Kärlek


Det är det som gör livet värt att leva!

Mitt liv va sämst. Men ska jag va ärligt så kan det inte vara sämst så länge med tanke på att jag har världens bästa vänner, världens bästa pojkvän, världens bästa familj och världens bästa Håkan i lurarna.

På torsdag har det gått två månader av det nya året. 2012, det är så himla underbart. Det här året är och ska bli bäst. Helt sjukt att jag, nu i slutet av februari, kan sitta med en filt på balkongen utan att frysa. Solen skiner och man skulle nästan kunna tro att det snart är sommar. På tal om sommar så bara längtar jag mer och mer för varje dag som går. Vill ha glassar, vill ha glädje och värme. Bad, sol, vänner, skratt och lycka. Åh, så mycket jag saknar sommaren.

Och Håkan. Spelar inte någon roll hur många gånger jag lyssnat på låtarna och hängt med i texterna, jag tröttnar aldrig. Jag ska, verkligen ska, gifta mig med denna underbara man någon gång, någonstans.

Allt är fortfarande väldigt stressigt så ni får inte förvänta er att jag ska skriva här hela tiden. Man har ett liv också ju. Ett riktigt liv, som inte är framför datorn och mobilen. Just nu är mitt liv rörigt, men ändå underbart. Ganska svårt att förklara.

Det händer mycket inom cirkusen nu också, vilket jag älskar! Eftersom jag lever på det. Cirkusen är min livsglädje, min livsglöd, när allt annat är fel. Så tack mina fina vänner som alltid finns där och alltid ger mig ett leende på läpparna. Som alltid stöttar varandra och som alltid är glada. Man kan inte önska sig bättre än er! Ni gör mitt liv!

Och sen mina andra vänner. Sara, Sofi, Nilani, Lina och Amanda. Ni är oslagbara. Är överlycklig att jag har just er. Just er vid min sida. Vänner man alltid kan lita på och som stöttar varann in i det sista. Vi sex, mina underbara vänner, vi är utan tvekan bäst!

Och Maffe, två månader. Det har gått så fort, hänger knappt med i svängarna. Men det gör mig ingenting! För jag vet ju att jag har dig. Åh, så kär jag är. Blir helt varm inombords så fort jag tänker på oss två. Jag älskar dig, det gör jag verkligen!

Min familj, kort sagt, ni betyder allt!

Så, nu har jag nog uppdaterat er tillräcklig om hur livet ser ut just nu. Blev förjävla långt.. Så läs på om ni orkar! Hihi, nu ska jag in och börja plugga. Mamma kommer snart hem och livet börjar äntligen vända!

På bilderna ser ni det som gör just mitt liv värt att leva. Skulle kunna lägga upp tusen bilder till, men hemkunskapsuppgiften kallar på mig.. Ha det bäst och lite bättre än bara bäst!

Kärlek! ❤


Just nu är mitt liv sämst. Så jag hör av mig när saker och ting blivit lite bättre.


Jag kommer aldrig tillbaka hit igen

Bråttom!

Kärlek


Du kan skratta & låtsas som ingenting.

God kväll readers! Jag och Sofi hade det supermysigt och riktigt kul. Vi satte oss på spånkan och drog till Eneby och köpte pizza där och sen köpte vi lite godis. Hihi, sen åkte vi hem och kolla lite på tv. Sen var det dags för oss att dra ner till spånkan än en gång och med det åkte Sofi hem. Bästa du!

Just nu är det iaf film mys med lillebror sen bums i säng för imorgon blir det att åka skidor/skridskor med min familj ch familjen Eriksson! Natti!

Kärlek


Jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Hej!! Känns nästan som sommar ute ju. Åh så underbart, så för att få lite mer sommarkänsla drar jag och Sofi och käkar pizza i Eneby! Ska borsta tänderna sedan vänta på att ett smsa från Sofi ska komma så drar jag ut! Ha det fint tills jag skriver lite igen.

Kärlek



The darkness inside you can make you feel so small

Inatt drömde jag så hemska drömmar, inga drömmar om sommaren. Världens jävla mardrömmar. Den första handla om hur jag tappade min iPhone och hela alltet sprack. Både på framsidan och baksidan. Andra drömmen handlade bara om att alla skulle dö. Fysatan va rädd jag va! Ska käka frukost och se om det blir lite bättre då.

Saknar teatern, men imorgon drar vi dit igen!

Kärlek


Ge mig sommar och sol.

Nu när jag äntligen krupit ner i sängen och ska sova hör jag regnet smattra mot rutorna och jag bara hatar det.. Nu måste sommaren komma! Saknar den så mycket att jag nästan vill gå ut och döda alla regndroppar och smälta bort all snö! Jag vill ha sol, varmt i vattnet, grönt gräs, blommor i alla olika färger, sena kvällar, ljust enda in på morgonen, underbara vänner och alltid humöret på topp. För så är det ju faktiskt, man blir glad utav ljus, och inget lyser ju starkare än solen. Så snälla solen, se till att visa dig lite nu.

Nu ska jag sluta tänka på det dåliga vädret för jag blir bara så himla sur. Får helt enkelt drömma om sommaren och hoppas på att den kommer hit snabbare då.

Kärlek


Du är den finaste jag vet


Underbar dag, underbar vän.

Det blev Linköping iaf. Jag och lina åkte till Ikea. Vi bara gick omkring, va härligt faktiskt. Min linis finis du är så himla bra! På Ikea köpte jag en kudde sen åkte vi hem. Både värt och ovärt. Bloggar ikväll! Ha det bra.

Kärlek


Linköping


alla är högt över staden.

Godmorgon, hoppas ni sovit jätte gott. Det har jag! Vaknade inte förrän nu och det känns helt underbart att det är lov! Idag är dagens planer än så länge att plugga.. Känns mindre kul, men sånt som måste göras. Kanske hittar på något roligare sen framåt kvällen. Hoppas på att få sätta mig på tåget mot Linköping, men vi får se hur det blir med det.

Kärlek


Tacokväll

Ingen vill ha tacokväll med mig! Ska jag va helt ärlig är det de enda jag vill ha just nu och att Amanda och Maffe kommer hem såklart.. MEN nu kommer det braiga, Sofi kanske räddar mitt liv! Wiie, blir nog tacokväll ändå.

Nu ska jag ta och sova och drömma om sommaren så kanske den kommer hit lite snabbare. Godnatt!

Kärlek


Just love your self

Kastar lite med håret och låtsas att det är en sommarvind som tar tag i det. Drar upp alla persienner och gardiner och låter solstrålarna lysa in i rummet. Tar på mig ett par shorts och en allt för stor tröja och bara önskar att det vore sommar!

Tjollahopp! Det här lovet lär bli lugnt. Men aja, det ska bli riktigt bra ändå! Ska se till att ta mig till motala eller borensberg, njuta av att vara ledig, ha föreställningar och umgås med folk man inte kan göra annat än älska! Måste göra en liten hemkunskapsuppgift också. Eller den är inte så liten. Men det kirrar jag.

Mim bästavän, vid namn Amanda Stjärnskog, i i skåne och jag minst sagt dör utan henne här hemma. Min fina pojke är och åker skidor hela långa veckan och det minst sagt suger. MEN, men ska försöka se allt bra. Så ser helt enkelt fram till på lördag när han kommer hem.

Och jag vet att det här lär bli ett långt inlägg och jag vet att jag är sämst på att blogga. Men ja tror ärligt talat jag gillar att skriva långt.. Dagarna då jag inte blogga va det bara pluggpluggplugg, det tar kål på mig! Eller kål kanske är sånt man äter..? Aja, ska sätta mig vid skrivbordet och börja skriva.

Ha en underbar dag så ska jag se till att blogga lite innan jag lägger mig också!

Kärlek


Glajjor.


Vi Två, 17 År

Hello finisar! Nu är det lov igen och det känns jätte bra. Behöver verkligen det. Helgen kommer spenderas i Linköping & hos min pappa.

Ha det superbra så ska jag göra lite mellis och packa mina väskor innan Melker kommer!

Kärlek


Underbar alla hjärtans dag!

Haft världens bästa dag. Lite bilder kommer här.

Kärlek


Here's to the heartbreakers

Hej alla fina och glada. Jag är i skolan. Har superlockigt hår idag och allt känns så bra nu. Eller det enda som verkligen suger är att min älskade Maffe är sjuk. På alla hjärtans dag och allt. Fast kanske kan träffas ett litet tag ändå, hoppas det!

Har strax en tråkig föreläsning. Men mina underbara vänner, Amanda, Lina, Sara, Sofi och Nilani, gör dagen jätte mysig och bra!

Kärlek


Visst känns det fint att va vid liv?

Hej, ska sova alldeles strax men tänkte att jag kunde skriva något litet först. Och då menar jag verkligen litet. För nu ska jag sluta skriva och släcka lampan och somna. Vi höres, ha det så bra!

Kärlek


Glöm inte att le


I have to let go of your hand.

Godnatt! Livet är lite sådär. Så kommer bara bli knas om jag ska försöka mig på ett bra inlägg. Så därför skiter jag i det. Längtar till sommaren något helt otroligt i alla fall. Mer än allt annat. Godnatt.

Kärlek


Världen håller andan

Just nu sitter jag och mandis på bussen. Ska till stadium och kolla lite sportgrejor antar jag! Sen ska vi in till stan och kolla bio. Ska bli sjukt kul och supermysigt. Jag bloggar mera senare! För nu ska jag samtala med min älskade vän.

Kärlek


Tårar rann ner för min kind

Oh tjena. Nu är jag supertrött. Mandis och jag har precis lagt oss. Ska se till att sova. Men glömde att innan jag drog till cirkusen fika jag, Amanda och Nilani! Jätte mysigt, älskar att fika och ha det fint med vänner.

Det har varit en lång, men rolig dag. Så nu säger jag natti! Sov så gott.

Kärlek


Linköping

Sitter i Linköping! Föreställningen har dragit igång och det är nästan helt fullt. Superkul! Bloggar ikväll!


Regnigt

Jag klippte helt enkelt sönder tröjan. Fick bli så idag! Hoppas ni mår bra allihopa! Jag ska dra ner till teatern och sätta mig på bussen mot lkpg om ungefär en timme. Ser faktiskt fram emot det. Och när jag kommer hem sover mandis här! Ha det super, kramisar.

Kärlek


I väntan på bussen

Just nu sitter jag på cirkusen och väntar på att Melker ska ha tränat klart som grupp så ska vi dra ut till bussen som ska köra oss till Linköping! Blir ett genrep idag, som om det vore föreställning fast utan publik. Blir roligt, och imorgon är det premiär.

Ett litet minus här på cirkusen är att det är superkallt i tränar rummet. Så ska snart flytta mig härifrån.

Måste bara nämna att Amanda Stjörnskog är den bästa jag har!

Kärlek


Do you even understand?

Lunch snart! Magen kurrar och låter riktigt hungrig. Funderade på att äta på stan, men nej! Inte nyttigt och inte värt att slösa pengar på. Så det blir pasta och skinksås i skolan. Helt okej!

Har inte en enda rolig bild för dagen.. Men det kanske kan komma när vi sitter på bussen mot Linköping eller något i den stilen!

Kärlek


Dom kommer kliva på dig igen

Hajhaj! Är hemma efter en ganska lugnt dag i skolan. Jag och Filippa flätade ihop våra hår, det blev riktigt tufft! Ska käka lite sen dra mig ner till cirkusen. Ha det fint.

Kärlek


Promenix till tandis


Moa Lignell

Morsning! Ni kanske tycker att jag är supertöntig nu men för någon vecka sen upptäckte jag att Moa Lignell finns på Spotify! Snacka om att jag blev glad. Kommer ihåg när hon var i Norrköping och jag, Amanda och Denice va dom första som fick krama henne. Va bland det bästa som hänt!

Aja, hoppas ni haft en mysig natt eller man nu kan formulera sig så. Jag ska till skolan och få reda på lite omdömen i vissa arbeten så dags att skynda iväg. Hörs!

Kärlek


You know i'll be there

Halojj pirater! Igår var det en frisk dag. En glad dag liksom. Hade vanliga blåa jeans och en vit blus/skjorta. Men för att piffa upp det hela valde jag att ha röda läppar. Ser lite roligare ut iaf. Efter skolan sprang jag ner på stan och köpte ett par svarta byxor. Behövdes verkligen eftersom mina andra har blivit lite mer åt det gråa hållet.

Idag är jag i vilket fall hemma från skola. Det behövdes, men ikväll måste jag med och träna i Linköping ändå. Det ska bli kul men det tar liksom lite på krafterna. Men det är bara att kämpa så går allt.

Slänger säkert in ett inlägg innan jag drar mig mot cirkusen också.

Kärlek



Kärlek


Kärleken har aldrig tid för dig

God kväll fina människor. Jag ska strax sluta ögonen och segla iväg till drömmarnas land. Inatt ska jag bara drömma om sånt som gör mig lycklig. Har varit en jätte härlig dag. Möte, lite motion med min allra finaste vän och mamsi. Sedan blev det söndagsmiddag hemma och lite klädprovning! Beställde även en superfin bikini från h&m som jag minst sagt är kär i. Efter det käkade jag en supergod kladdkaka med hallon och grädde. På det hela taget en supersuperbra dag.

Hoppas eran varit lila fin!

Kärlek


Tro på dig själv

Godmorgon alla vakna! Själv har jag käkat och gästerna ska kanske åka snart. Jag vet inte, men dom är supertrevliga i alla fall! Senare blir det tränarmöte, alltid lika mysigt att åka till cirkusen.

Mandis ville att jag skulle göra videoinlägg.. kanske kommer nått! Får se hur det blir med den saken. Ha det finfint!

Kärlek


Bilderna

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2926039/images/2012/pic_187805847.jpg" class="image">


Du är snart där

Kanske så slapp dag idag! Sov ju hos Maffe inatt och igår va vi och och bowla med några andra. Superkul med jätte trevliga människor! Sen åkte vi till donken ett tag, hälsade på lina och Tintin sen tog vi bussen hem. Somnade efter ett tag och sov så sjukt gott! När vi varit vakna byggde Maffe en superfin snögubbe utav apelsin och lakrits godis. Världens finaste kille det där!

Och sen måste jag bara berätta att jag har världens bästa vän. Amanda Stjärnskog. Mår så bra av att va med dig och älskar att se dig glad! För glädjen sprider sig på en sekund, du sprider glädje. Allra bästa vännen!

Bilder kommer när det börjar funka.


Kärlek


True colors

Jag har nyss tagit ett beslut. Något som jag lovat mig själv och jag har viljan att klara då, och då kommer jag göra det! Det kanske inte alltid är superlätt för än, men någon dag blir det helt plötsligt det. För jag tror att allt blir bra!

Va som tidigare sagt ute och sprang med mamma förut. Gick lättare än jag trodde det skulle göra. Flög fram genom skogen även fast jag inte sprungit under hela lovet. Men nu ska jag ta tag i det igen. Klär man bara på sig och inte står stilla så går det superbra. För lite kallt är det faktiskt.. Hihi, men man får stå ut. Sitter och ska precis läsa lite till ur boken Ondskan som jag fastnat för helt och hållet. Bästa boken jag läst på väldigt länge. Hoppas ni sover sött inatt och vaknar med humöret på topp och gör morgondagen värd att minnas.

Kärlek


Livet

Det handlar om att se det ljusa i det mörka.
Det handlar om att våga vara sig själv när alla andra ser ner på dig.
Det handlar om att kämpa för det man tror på.
Det handlar om att inte ge upp.
Det handlar om att inte vika sig för dom som vill sänka dig.
Det handlar om att kunna vara fin genom att bara le.



Jag tror det handlar om att aldrig glömma bort sig själv. Det handlar om att vara lycklig och leva livet på sitt eget sätt. För vem är man om man lever utefter någon annans regler och sätt att vara på?

Kärlek.

Lillebror, bli inte som jag när du blir stor

Jag är sämst på att blogga och jag vet mycket väl om det. Men vad hjälper det att jag ska sitta och förklara något vi alla redan vet om?

Sen senast jag skrev något har allt flutit på. Har bestämt mig för stenhårt träning fram till sommaren.. Eller nästan iaf. Börjar med att åka ut och springa med mamma! Skriver sen om jag har tid.

Kärlek


RSS 2.0