Fråga fråga fråga!

Åh, läsare! Har bara fått 3 ynka små frågor.. Mer vill jag ha! Älskar ju verkligen frågor! Vad som helst, ska försöka svara så gott jag kan!

Idag är det även maffes födelsedag! Så eftermiddagen kommer spenderas i Åby. Ett stort grattis, och en fet puss på det! ❤

Ha en as bra dag även fast vädret är lite sisådär, ta på er ett par jeans och en stor mjukiströja, det har i alla fall jag gjort!


FRÅGESTUND

För att bli lite peppad till att börja blogga lite mer igen känner jag att jag behöver köra på något annorlunda. Så nu testar vi en liten frågestund! Svarar på frågorna om några dagar!

Fråga fråga fråga!


love you the most guys!


Jag är kär, kär gånger tusen

Idag har jag och min fina, min pojkvän, Maffe, varit tillsammans i 4 månader. 4 månader utav kärlek, lycka och så mycket glädje. När du ser på mig känns det nästan som jag ska explodera utav alla underbara känslor som finns inom mig. Du förgyller verkligen mitt liv. 4 månader och jag vet redan nu att fler kommer det att bli, för jag kan inte tänka mig Ella utan Maffe. Du och jag, kärlek till tusen ❤

Puss!


Sommar

Q - Hur tar du kort med din iPhone utan att hålla i den? :)

A - Jag har laddat ner en superbra app som heter "Gorillacam" och där kan man ta bilder utan att hålla i den, med självutlösare alltså!

Bara att fråga om det är något mer ni undrar och säg till om ni inte blir nöjda med svaren! Kanske borde köra på någon form utav frågestund? Älskar att svara på frågor!

Hoppas ni haft en mycket fin dag i alla fall. Jag längtar som en tok till helgen, och till sommaren!!!!!


Favorit koppen

Q - vart är de gula shortsen ifrån? snygg blogg

A - Dom är från hm, köpte dom på rean så är inte säkert att de finns kvar! Tack så mycket! ❤

Har köpt en kopp. En mycket stor sådan. Och jag är nu mera kär i den. Hejdå låtsasvärlden.


NYTT IN

Gula shortsen - 30 kr
Prickiga shortsen - 50 kr
Blommiga linnet - 30 kr
Ljus rosa linnet - 30 kr
Sminkväskan - 30 kr
Bh:n - 50 kr
Mini-strumporna - 10 kr
Raklödder - 30 kr
Bikini - 275

Sammanlagt - 605

Jag har fyndat!!!


Glad Påsk


Min allra bästa

Jag har världens bästa vän. Jag älskar dig mest.


Så rätt!

En fruktansvärt bra och sann text skriven av Jonathan Jonander! Han har så rätt i det han skriver!

Jag tycker personligen det är jävligt sorgligt att se alla dessa tonårsjejer som är så fullproppade med knasiga skönhetsideal och falska tankar om hur de tror att de ska se ut så att de helt och hållet glömt bort vilka de faktiskt är. Bilderna som dyker upp på FB blir bara naknare och slampigare. Vart finns eran värdighet? Ni lägger upp en bild där halva bilden täcks av bröst, för att sedan bli arga för att de desperata och överkåta killarna sitter där och dreglar.
Jag säger ingenting om att vara mån om sitt utseende, det är vi alla. Men att lägga upp en bild på Facebook där man poserar halvnaket och huvudfokus är på de mera privata kroppsdelarna, uppfattar jag som att man vill konstant vara synlig. Man vill vara igenkänd.Man vill ha uppmärksamhet och man vill synas. Man försöker hitta bekräftelse i det man försöker att vara.
Det pågår en inofficiell tävling om vem som får mest gillningar.. Jag har inte riktigt förstått mig på just denna valuta. Vad är så speciellt med att se att några personer du aldrig skulle prata med utanför facebook, gillar din bild? Snälla..

Och alla dessa påhitta dieter om att ett glas vatten om dagen kommer göra dig smalare, eller att man slutar äta helt och hållet för att man tror att man ska gå ner i vikt.
Snälla.. Ut och rör på er mer , ät som en man, och skit i allt "nu har jag varit duktig"-godis, så ska du se att du blir smal.

Jag förstår inte riktigt vart ordet naturlig försvann. Det kanske drunknade i alla intryck från skvallertidningar och modeexperter som påstår sig veta vad som kommer att vara "inne".Vi kanske tappade innebörden av ordet på resan hit. Det kanske har fått sig en ny mening? Kanske innebär ordet naturlig att måla ögonbrynen som grottmänniskor, använda push up och för små linnen, sminka sig för mycket och retuchera sina bilder? Vad vet jag?

Jag har bara en liten sak, men viktigare än allt jag tidigare skrivit.
Det är att ni ska VARA NATURLIGA! Våga klä er som ni vill! Låt er inte påverkas av kompisar och tidningar, sådant förstör bara! Vad betyder mest? 100 personer som gillar din bild på facebook, eller 1 person som gillar dig för att du vågar vara den du är? Snälla, måla inte ögonbrynen, det ser bara fult ut.

Naturligt är fint.


Perfekta mellanmålet

Är helt såld på vårt nya köksredskap! En sån där stor mixer som man kan hälla i massa saker i och som är helt perfekt att göra goda smoothisar i!! Är perfekt till både frukost och mellanmål och lite när man är sugen. Bra tips är att använda sig utav frukts, banan tycker jag själv är väldigt gott att ha i, bär, mjölk och yoghurt! Sen mixar man ihop allt, går självklart att göra med en stavmixer också. Man får bara se upp så det inte skvätter.

Nu ska jag börja plugga och njuta av min smoothie, pussar!




Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka

Hola guapas! Hihi, hoppas innerligt att jag stava rätt där! Har precis kommit hem efter skolan och ska alldeles strax fixa lite mellis sen börja plugga. Ha en fin dag, njut av solen även om det är kallt!




Jag tänker på dig i April

Idag fyller världens bästa Håkan år. Att få vakna varje morgon, starta "Nu kan du få mig så lätt" och sedan efter det göra dagen till något underbart tack vare dig är, fantastiskt! Hoppas din dag blir jätte härligt med många fina stunder. Lev livet och var glad, idag är din dag!
"För du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel." - Det är så jag säger det
Håkan Hellström, tack!

Nu lyser ängarna av sommarens alla blommor

Hörreni! Har ni tänkt på att det snart är påsk? Har ni tänkt på att det inte alls är långt kvar tills det blir sommar, sommarlov?

Påsken är fin och trevlig. Man får träffa släkten, man får skratta tillsammans, man får ha roligt och må lite extra bra. Man får springa omkring i trädgården och leta efter påskägg och man får känna sig som ett litet barn igen!

Och alla blommor, åh, det är det bästa jag vet. När alla knoppar slår ut och blir till fina blommor och blad. När hela våran stad förvandlas till grön. Jag älskar färg, jag älskar blommor!


Gör livet till något som är värt att minnas

Jag är sjuk, japp, igen! Mina ögon är inte alls bra idag och min hals gör jätte ont. Ska plugga hemifrån idag och försöka bli frisk. Imorgon får jag förmodligen dra mig till skolan vare sig jag är helt frisk eller inte.

Men ska inte bli ledsen bara för jag är sjuk. Ska göra det mysigt för mig själv och njuta av dagen ändå. Bara 4 dagar kvar till lovet nu. Riktigt härligt!


Världens finaste

Jooo precis så är det, min pojkvän är världens finaste! Han kom sen iaf, och fick pussa och kramas med honom, det är det bästa som finns. Nu ska jag sova och imorgon blir det skola. Fy sjutton. Sov gott iaf, natti!


It was ment for you

Haha, åh nu tror säkert att jag är sämst på svenska. Stavar helt knasigt i vartenda inlägg! Men nu ska jag berätta varför, jo för jag bloggar ju bara från mobilen och den har sitt egna lilla liv och väljer jätte skumma alternativ när jag stavar lite fel. Det är därför det blir helt knäppt ibland! Hoppas ni förstår ändå, ska bli bättre på att kolla igenom innan jag publicerar.


I must have been dreaming

Förlåt, åh har inte haft möjlighet att blogga på hela helgen. Känns jätte dumt, men har haft fullt upp. I fredags va det mys med mina bästa tjejor här hemma! Kollade på film från Lettland-resan och skrattade samt åt gott tillsammans. Ni betyder massvis för mig!

I lördags gick tiden jättefort, framåt 6 kom Amanda. De vuxna åkte iväg på "dans" och vi som va hemma lagade tacos, gick till Maxi och hade det super härligt.

Idag har jag varit på Boda Borg med de som va med på vintervaritén. Det ca fruktansvärt kul och mitt lag, Emma Melker och Affe, va galet grymma!

Men just nu vill jag bara att min pojkvän ska komma hit så han kan komma och kramas med mig!


RSS 2.0