Hey love!

Nu ska jag sova. Idag var underbart. Bloggar imorgon om jag har tid Godnatt!


Tuff tuff tåget

Fast sitter egentligen på bussen, inte tåget. På väg till Åby. Min mobil håller på att dö.. Inte kul! Men får ladda den senare.

Jag älskar Amanda, min bästaste vän, så länge vi båda andas.


Du är som en magnet

Jag har haft världens mysigaste helg och kväll. Och imorgon ska jag va skit duktig sen åka till finis och plugga som tusan! Ha det så bra det bara går. Jag ska mysa med ljusen och kolla på Beck.

Kärlek


Myspys med min underbara mamma!


Life goes on

Jag ligger i min säng hemma hos pappa. Kollar ut genom fönstret. Det blåser fruktansvärt mycket. Amanda åkte nyss hem. Jag bara myser av att känna den där känslan, lycka. Jag mår bra. Jag vet ad jag vill, vad jag ska göra och var jag är på väg.

Skolan, nu, när det bara är ca tre veckor kvar har jag insett att jag måste börja plugga. Mår jätte dåligt över att veta att mina betyg kommer vara sämre den här terminen än va det var när jag gick ut 7:an innan sommaren. Jag ska göra mitt bästa nu på slutet och verkligen ändra mig tills nästa termin, för jag vet att jag klarar det om jag bara vill.

Kärlek, eller nej det är inte kärlek än. Det vet jag, det känner jag. Men jag vet att jag tycker om dig. Det kan bli kärlek. Men vi tjänar inget på att skynda, vi ska ta det lugnt min kära.

Jag är jätte glad över att vara hemma hos pappa. Bara få vara hemma, med familjen som man verkligen saknat! Det känns underbart.

Jag har bara legat i min säng idag. Jag hoppas jag kan få skjuts hem till mamma sen. När jag kommer hem ska jag plugga. Och ärligt talar känns det inte jobbigt, utan mer kul eftersom jag äntligen börjar få flyt på det.

I fredags skulle vi välja vilka vi skulle välja att sova med i Gamleby. Veckan då alla vi som går i 8:an nu åker till Gamleby. Världens bästa vecka brukar det va. Men!! Man fick bara välja tre stycken. Det tycker jag va skit jobbigt. Jag kan inte välja bort mina bästavänner liksom. Och jag kan ju inte hjälpa att vi är 6 stycken. Det va as jobbigt att välja, ville helst inte göra det alls. Men jag va tvungen. Får hoppas det blir bra ändå.

Nu ska jag fortsätta att tänka och inte göra någonting. Bara ta det lugnt. Det behöver jag.

Ha en fin dag, kärlek.


Ella & Amanda

Nu ska vi sova! Jag är as trött, amanda är skit pigg. Tjoho, fin vän. Puss och Godnatt!

Kärlek


Högre odds!

Min älskade amanda, pappa, hunden och mina lillebröder kollar tv! Finns inget mysigare. Amanda ska rysa mig, Maffe är underbar och träningen va så sjukt kul! Kommer bli riktigt bra föreställning! Nu ska vi kolla klart på Mr. Bean! Älskar er Amanda, pappa, allie, Kalle och Assar!! Fin kväll det här! Ha det underbart. Kanske bloggar sen.

Underbart, kärlek.


Världens finaste lillebror

Så mycket som jag saknat dig! Fina lillebror!


One more time

Tjenare finisar! Jag sitter just nu och väntar på spårvagnen, som kommer om 3 minuter. Det som är lite surt är att jag suttit här sen halv och väntat. Och det s är mest surt är att jag ser spårvagnen! Den står där borta men åker inte!! Om ni kollar riktigt noga längst bort på bilden ser ni en orange fläck. Där har spårvagnen stått i en kvart. Surt! Nu ska jag skynda mig till stan och möta Melker!

Kärlek!


Need some sleep.

Hej och förlåt. Börjar med att säga hej för det är trevligt. Jag säger förlåt för jag förmodligen är den sämsta bloggerskan i världen. Men för att komma med en dålig men ändå sann förklaring till varför så är det så att jag har fullt upp. Uppdaterar så fort jag kan. Igår och idag har varit underbart! Jag har fått en ny iPhone och nu hoppas jag på att den ska hålla. Jag har varit med världens finaste och pluggat på riktigt bra. Bara matten jag ligger efter i..

Nu ska jag sova för imorgon blir det att gå upp tidigt och sen träna i 6 hela timmar. Jippi.. Ha det underbart mina fina!


Det måste få ett slut

Jag tror jag har nått gränsen för hur mycket jag klarar. Eller i alla fall en liten varning. Jag bara stupa ner i soffan när jag kom hem efter skolan, sov, vaknade 5 minuter innan träningen. Åkte dit, fick sedan ställa in träningen, eftersom jag började gråta så fort jag kom till cirkusen. Jag är för trött, för mycket känslor. Hatar den där låtsas perfekta världen som egentilgen inte finns. Jag ska börja sova tidigare och börja prioritera! Det som är viktigt för mig, det andra får jag låta va. Annars kommer jag inte orka med allt jag gör just nu.

Nu sitter jag i soffan, har städat, plockat in tvätten, ätit och fikat med familjen, inte pluggat något idag eftersom jag bara sovit. Men började i alla fall på nya steg i skolan idag. En bra början, de verkar ganska lätta så det funkar nog bra. Hinner nog med det jag ska göra.

Nu ska jag sova snart! Klockan är några minuter efter 9, kanske kolla lite tv. Varit inne på fb ca en halvtimme idag. Godnatt fina vänner. Livet flyter på!



Love.

Ingenting

Godnatt och sov så jätte gott!


saknar min fina telefon.

kärlek

Det band som binder mig ska jag lösa upp

Jag skrev ju tidigare att jag skulle kolla lite klänningar!


H&M.

BIKBOK.

GINA TRICOT. - hahah, oups vilken liten bild det blev. Men äh, orkar inte fixa till det!

Jag har även kollat lite i kataloger, hitta finare där. Det var bara de här jag fastna lite halft för nu. Men har en favorit i katalogen, som jag dessvärre inte hitta på nätet.

Men vill ha en ljusare klänning, skulle kännas roligare! Så jag får leta vidare, för alla de här tre va minsann mörka, hihi.

Love my dear friends!

Slå upp din dörr, släpp in ljuset

Jag bara myser med mina egna tankar. Vet att jag blockade för typ 5 minuter sen. Men ville bara slänga in ett till, kan väl aldrig bli för mycket? Mina händer är dessvärre jätte kalla. Hatar när man inser att inga element i lägeheten är på.. Borde kolla det. Nu ska jag måla mina naglar, och kolla efter en klänning som jag kanske kan köpa till julen och nyår! Jätte taggad är jag, pepparkakor, Kalle Anka, julklappar och myspys här kommer jag!

Käääärlek!

Låt honom veta att han är den enda du vill ha

Hahaha, hela jag har blivit jätte konstigt. Men jag stör mig inte av det i vilket fall. Det är bara positiva förändringar tror jag.. jag tycker dom är bra iaf, hihi. Jag är mycket gladare nu, jag skiter i låtsasvärlden på fb. Har bara varit inne på fejjan en halvtimme idag, sammanlagt! Way to go girl! Ibland blir jag sådär glad så jag nästa spricker, älskar den där känslan! Och jag märker tydligt att det har hänt nått alltså!!! För det första jag gjorde när jag kom hem var att plocka upp diskmaskinen, utan att någon bett om det, nu blir mamma glad tror jag.

Dessvärre skiter jag i att springa idag, jag är jätte trött nu och har ont i huvudet och träningsvärk till tusen efter igår! Så får bli på torsdag istället. Ååååh, livet äger. Hejdå kära vänner.


Förmodligen världens sämsta bild! Men ville bara visa lockarna, och fråga vad ni tycker om det? Själv tycker jag att det är ganska fint faktiskt! Så imorgon blir det lockigt.

Kärlek

You're to busy changing the world

Jag känner mig så duktig. Träningen gick jätte bra, verkligen kanon! Och när jag kom hem åt jag, plocka i ordning lite i köket och sedan fick jag massage av mamma + lite tv kollande och nu ligger jag här 2 minuter över 10 och ska sova. Kan det bli bättre? Nepp!

Jag har för övrigt redovisat spanska idag. Det gick toppen bra. Har verkligen fastnat för spanskan igen, skit kul. Jo tack, allt flyter på. Som en rinnande flod genom djungeln typ. Dagarna bara swichar förbi! Snart är det jul och allt. Men innan dess ska jag bli än bättre människa. Jag har redan börjat kan jag lova. Jag ska landa på jorden, med båda fötterna. Åh så fint allt känns. Nu har jag skrivit i prick 3 minuter! Sölkorv. Men tycker det är ganska kul att skriva faktiskt. Speciellt när man mår så här bra.

Dagarna framöver.

Måndag
(idag) :
skolan: redovisa spanska + projektprov.
efter skolan: träning från halv 5 till halv 8. komma hem och bara mysa, göra sig klar för sängdax!

Tisdag
:
skolan: jobba teknik på ws. gå till stadsmuséet inför uppdraget som ska vara inlämnat nästa vecka. skriva klart uppdraget på eftermiddagen.
efter skolan: plugga som en apa! mysa, måla naglarna kanske? hihi. kolla lite julklappar och skriva en önskelista, gå ut och springa. dricka te!!

Onsdag
:
skolan: jobba klart matten. börja på spanska steg 16 och svenska steg 22. engelska hörförståelse kanske?
efter skolan: plugga lite, träna från 6 till halv 9. åka hem, äta, fixa lite, sova!

Torsdag
:
skolan: jobba teknik på ws. göra klart uppdraget, kanske lämna in det om man får det. om det finns tid över, gör jag det sista i matten då med.
efter skolan: plugga lite mycket till! lyssna på bra musik, ta det lugnt. gå ut och springa med mamsi och systern min. sova!!!!

Fredag
:
skolan: redovisa matten. jobba med svenskan och göra det som är kvar i engelskan. jobba vidare på spanskan också.
efter skolan: åka hem till pappsi hoppas jag! sedan vet jag inte mycket mer. men hoppas på en rolig helg!


Högst upp står Affe, som aldrig tidigare stått på mina axlar. Men det gick finfint kan ja lova!
Mellan står jag och Jenny penny underst. Helt otroligt grymt efter att inte kört på över ett halvår! Go girl, vi äger på det där. Och Affe, du kan ju med få ta del av glädjen, riktigt bra va du.

Kärlek!

She dreamed of paradise

Hej underbara ni. Ni får gärna säga till om det är något nytt eller annorlunda jag ska blogga om! Inte för jag har slut på idér men ifall det är något ni vill läsa mer om? Bara att säga till!

Jag har tänkt att jag ska bli en bättre människa. Men vad är en bättre människa? En bra människa sitter väl inte på golvet och trycker i sig chips. En bra människa ska väl vara ute och springa, inte sitta vid datorn, umgås med alla hela tiden och alltid vara gullig och snäll. Men vad är det som är så bra med det? Att springa tills man inte orkar gå för de värker så mycket i benen, att inte kunna sitta vid datorn, att vara så social så man inte orkar med sig själv till slut och vem är alltid gullig och snäll? Det kan inte vara det som är att vara en bra människa. En bra människa kanske är någon som är sig själv? Men när vet man att man är sig själv då? Är det  när man blivit kär eller är det när man är ensam? När förstår man att det här är jag? Jag är jag. Det är jag säker på, men vem är ordet jag? Jag tror jag är jag, jag är när man känner att man mår bra och lycklig. Jag är den personen man valt att vara. Just därför ska jag bli en bra människa genom att hitta Jag igen. För jag tror jag har varit borta ett tag. Men det är då det finns så mycket att ta igen och upptäcka allt nytt. Fundera skadar aldrig, men att tänka för mycket kan få mig att bli helt knäpp. Nu ska jag låta tankarna vara. Jag är jag, jag kommer komma igen allt jag missat.

För övrigt så äger allt annat!

Kärlek.

Jag saknar de där


-

Det är inte det att jag är sur. Jag kommer bara behöva släppa en tår lite då och då. Det är inte lätt, så jag ska inte försöka lura mig själv. Men jag vet att jag klarar det. Det är nog bättre att vänta på någon som faktiskt älskar mig för den jag är och jag älskar han för den han är.











Det är det där och vissa andra som jag dessvärre inte har bild på på datorn som får livet att fungera.
Tack.

Jag visste det från allra första början

Det började och det slutade. Som det mesta gör. Hihi, jag va så himla kär, tror jag? Men när jag väl tänkte efter, så är det inte det här jag vill ha. Vill inte ta emot skit. Inte det jag vill ha ut från någon jag älskar. Så då är det bara att säga hejdå efter att ha varit helt fast i över ett år. Nu börjar mitt liv igen, ja precis så känns det.

Jag tycker det är så fint att skriva med sån här sne text, så kanske borde börja göra det? Fast det går ju inte när man mobilbloggar kom jag på nu. Men det kommer jag ju ändå inte kunna göra på en månad ungefär. Fast insåg nu hur jobbigt det kommer bli att läsa den snea texten så jag slutar nu.. 

Tillbaka till mobilen. Känns skit dåligt. Min Iphone var ju trasig så lämnade vi in den. Jag trodde jag skulle få en ny direkt men det fanns inga 4s hemma. Så jag fick en långetelefon och sen när jag läste på pappret vi fick insåg jag att jag måste vänta till 17 december på att få min Iphone. Apple har nått emot mig.. Känner det på mig liksom. Helvete. Så det kommer bli lite halvdålig, eller jätte dåligt med bilder på bloggen. Ska försöka ta lite kort när jag kan, med kameran men får se hur det blir.

Idag är det möte på cirkusen! Kl 3, jag som hade tänkte plugga hela dagen. Men det sket sig. Fast det gör inget, saknar cirkusen! Nu ska jag ta mig upp ur sängen och sedan dra mig in mot köket för att fixa frukost! Ha det finfint idag.



Kärlek


Jag är rädd

Min kära lillebror och jag kollar på så jävla läskig film. Ingen av oss klarar av skräckfilmer, fyfan va rädda vi är. Som små grisar sitter vi i soffan as rädda. Inte kul detta, jag snackar emd världens bästa som försöker få mig att inte va så rädd. Hihi gullis. Nu ska jag kolla klart, så blev det reklam. Tur det så jag kan lugna mitt hjärta lite, som slår hundratio slag i minuten!!

Ha en underbar natt och dröm fint. Sov så gott!

Man kan inte låta ett svin styra.

Det är inte ens svårt, jag går vidare. Åh känslan i magen är så blandad.. Men den är stark och bestämd. Behandlar mig som skit är man inte värd mig. Ska inte vänta mer på att du ska bli bättre. Du får gå din egen väg. För jag ska någon helt annan stans. Och jag ska verkligen inte gå med dig. Har försök tusen gånger, men har nu förstått att man kan inte bli behandlad hur som helst.

Tack min helt underbara vänner som försök få mig att förstå. Ni som gjort att jag faktiskt fattat att jag måste gå vidare. Även om ni inte fick mig att göra det direkt är ni så stor del till att jag faktiskt gör det jag gör nu. Älskar er oändligt Nilani, Sara, Sofi, Lina, Amanda, Felicia, Michelle, Emma, Sara, Melker och Affe! Tack till tusen och lite till. Men mest tack till min älskade mamma. Älskar dig tills min luft tar slut.

Känner mig som värsta nobellpristagaren. Men jag är nog det, är nog värd ett pris just nu! Ett för att jag fan i mig inte är dum i huvudet längre. Åh vilken lättnad.

NU; sitter i min säng. Känns som jag typ flyger. Maffe och Amanda äger. Jag ska äta paj snart och mysa med min bästa familj. Jag bryr mig inte om dig. Kan livet bli bättre? Nej.


Wiho!

Kärlek, kärlek och lite till kärlek.

Känns som jag har tusen grader feber.

Hej fina ni. Jag och Mandis sitter och kolla på Idol. Det är faktiskt helt okej, pratar med Maffe också, åh.. Men ska iaf berätta att jag blev så himla himla kär när Moa sjöng ojoj, jag måste bara säga att det va så fruktansvärt fint. Skulle lätt köpa hennes skiva om det var så att hon släppte en. Love till Moa! Nu ska jag kolla vidare och sen ska jag kolla lite till och känner att jag inte vet vad jag pratar om, så jag slutar nu. Hejdå hörreni! Slänger kanske in ett till inlägg sen. Ha det underbart bra!

Kärlek.

Otur.

Jag har sån jävla otur. Orkade inte blogga igår, förlåt! Men jag va så glad/ledsen/trött/pigg.. va nog det mesta. Hahahhahaha, fruktansvärt kul blev det iaf. Älskar mamma och syrran alltså! Men nu ska jag strax iväg på middag med Filles släkt sen ska jag möta Mandis så drar vi hem och kollar Idol och bara gottar oss. Det är det bästa, att jag kan va mig själv med henne. Älskade vän. Nu ska jag lyssna klart på The script. Dom äger!


Ingen iphone på 17 dagar, fan.

Kärlek!

Utan dina andetag.

KENT! Det är det enda jag lyssnar på nu för tiden. Åh, bara njuter av alla låtar. Deras musik kan göra mig båda glad och ledsen alltså. Men Utan dina andetag är så fruktansvärt fin och den väcker så himla många känslor. Åh, kärlek! Fast vet inte ritkigt om jag är lyckligt kär, men jag är lycklig iaf. Vet inte riktigt hur det går ihop, men så länge jag mår bra är det lugnt. Eller nej, jag är inte kär kanske. Äh, det är inget jag orkar tänka på för då fastnar jag bara i så många olika tankar. Nu ska jag fortsätta lyssna på Kent, kanske plugga.

Sen förhoppningsvis åka och byta min telefon! Den är trasig, kan inte få iväg några sms, det suger. Men vi ska ordna det idag. Ha en helt underbar kväll, för det ska jag försöka ha.
Nu ska jag lägga mig vid tven. Wiho så skönt att va hemma!


Åh, saknar min fina hund så det gör ont när ja tänker på henne.

Kärlek.

Jag bara garvar.

hahaha, herre gud vad söt!


Jag vill ha någon som behöver mig

Är så trött på att skriva hej, så jag gör inte det idag! Busigt!

Sitter i skolan, ska jobba hur mycket som helst idag. Så jag blir klar med allt för just nu ligger jag bara efter, uschpush! Men de kommer ja fixa inom kort. Hihi. Livet är underbart, det rullar på och känner på mig att helgen kommer bli så jäkla bra! Amanda sover hos mig på fredag sen får ja se var de andra dagarna ska spenderas.

Dagens look iaf, fast utan flätan. Blev en tofs istället, ojoj så lite mer busigt!


Du är min jag är din vi är oss.

Bästa kvällen på så länge, ojoj. Dessvärre är den där underbara kille lite väl seg på att svara för tillfället, men det kan ja leva med!! Hihi, nu ska jag slumra in och drömma underbara drömmar! Godnatt fina vänner sov bäst.

Kärlek.


Mums.


Kärlek

När du är den enda jag tänker på,
När det prirrar i min mage så fort jag hör ditt namn,
När du ringer så blir jag lyckligast i världen,
När jag hör din röst så blir jag helt varm,
När jag ser dig glömmer jag vem jag själv är,
När ingen kan få mig att känna som du,
När jag vet att jag skulle kunna kämpa för oss hur länge som helst,
När mobilen vibrerar så vill jag inget annat än att det ska va du som smsar,
När du är ledsen så vill jag inget annat än att göra dig glad,
När jag hör den där speciella låten och bara tänker på dig,
När det finaste jag vet är när du säger att du älskar mig,
När jag inte vill något annat än att det ska va du och jag,
Är man kär då?

För i såna fall är jag mer än bara kär i dig finis.



Finaste kärleken som finns.


It makes me stronger

Hejsan svejsan, Ella, Amanda och Nilani challar på badet. Jo men precis så är det. Vi sitter i omklädningsrummet och de kommer vi göra varje onsdag eftermiddag några veckor framöver. Idag ska vi livrädda en docka och simma med nån skumgummiplanka. Fatta inte riktigt.

Haha just nu är det en liten bebis som står och pratar med mig, ytterst gulligt!!

Dags att vänta på lina och sen byta om. Ha det finfint!

Kärlek!


Don't act like I never told you bitch.

Tja.
Ja ni såg ju lite innan att jag fick lite ella och amanda ryck, men jag saknar hennes kramar mest av allt. Bara hon som förstår, haha nu känns det som det ska komma en roman om henne här igen, men nej nej! Bäst jag berättar om min underbart roliga dag istället.

Den va inte alls kul, jag pluggar som en idiot, i skolan, och hela kvällen därefter. Jippi, eller inte..
Men jag är så jävla glad ändå! Har skrivit klart nästan hela uppdraget som ska va klart om 2 och en halv vecka. Jag gjorde prov imorse och de gick toppen bra.. Kändes det som i alla fall, haha! Ledsen jag blir om jag sen inser att det gick as dåligt då, måste kolla!

Älskar er som orkar stå ut med min sjukt dåliga uppdatering i alla fall.


Imorse darlings.

Kärlek.

Dig älskar jag mest.













Var det än är, hur det än är, när det än är så älskar jag dig mest av allt.
Kan inte säga mer än så, för alla andra känslor är för stora för att få plats i små ord.
Alltid Mandis och Ellis, släpper inte dig min allra bästa.
För ärligt talat, skiter i allt annat bara jag har dig!

Kärlek till dig Amanda!

Han är värd hela himlen.

Nu går det att mobilblogga igen, jippi!
Ligger i min säng och ska sova, men Maffe håller mig vaken så det går ganska segt. Men snart så somnar jag nog!

Imorgon blir det prov direkt på morgonen, imperialismen, inte kul.. Hoppas jag klarar det. Jag, Tilda och Tommy har klarat alla prov hittills, då ni ska vi minsann klara det här med!

Älskar dig bästa Emma!


Önskar någon behövde dig

Kära fina läsare som står ut med att jag uppdaterar sämre än en kratta! Jag har haft och har så mycket för mig så jag hinner inte med att blogga. Det har inte funkat att mobilblogga sen jag kom hem igår, därför jag inte slängde in ett inlägg igår kväll. Men nu så, nu kommer det ett. Jag har varit i Lettland, vi tävlade som sagt med cikrusen. Det gick sådär för Sheilas, men vi vann med hopprep. Vann pris för Bästa Grupp. Känns jätte bra, älskar hopprep! Nu ska vi tagga nytt nummer och nya idér.

Jag är jätte trött och sjuk, men resan var underbar! Tack mina fina fina vänner och underbara tjejor, klarar mig inte utan er. Kommer två bilder nu eftersom jag inte lagt över resten ännu.


Precis efter vi vunnit, Wonderful!

Sheilas, Hopprep och Tyg. Fint tjejer! På scenen när de 1100 pers lämnat konserthuset vi uppträdde i,
rätt så grymt faktiskt! Cirkus är mycket större i Lettland än vad det är här hemma.


Lite snabb uppdatering om hur jag mår. Jag mådde så jävla dåligt innan jag åkte, som ni kanske läste i de lite halvdeppiga inläggen tidigare i bloggen, hihi! Jag mår mycket bättre nu, har insett att en person inte kan få trycka ner än sådär, inte låta en bli sådär ledsen och samtidigt säga att han älskar mig, det funkar inte så. Sorry sorry, dags att visa hur du vill ha det annars kan du ju ta och glömma mig.

Jag har så himla svårt att bestämma mig, för jag är rädd för att bli ledsen. Därför ska jag nog bara leva lite utan att bestämma massa skit nu. Bara leva leva leva livet nu. Tjohej världens krångligaste liv, nu kör vi, right?


Jag imorse innan jag drog mig till skolan med min underbara förkylning.

Du är min bästa, det vet du.
Låt mig inte då ändra, få mig inte att känna tvärt emot.
Jag älskar dig.

Kärlek!


Lettland nästa!

Sitter i bilen med mamma, Jenny, Ritchelle och Amanda på väg till Skavsta flygplats. Känner mig as taggad just nu. Lämnar mobilen hemma så blir ingen bloggning nu på minst 5 dagar. FAN VA VI SKA KÖTTA NU!

Fina tjejerna + My! Nu kör vi som fan!!

Kärlek!


I'll be your best friend.

Nu minsann, nu är det inte lång tid kvar och du sjutton va glad jag är. Om 10 minuter ska ja duscha, halv ska jag fixa mig sen en timme efter de ska jag packa och göra det sista. Vid 10 ska jag springa ner på stan och shoppa på mig massa glitter-hårspray!

Magen bara pirrar som tusan, jag är kär, jag har världens bästa bästa vänner och ja ska till Lettland om ca 5 timmar. Woop woop, då kör vi då?
Klart som fan vi gör!

Slänger in ett inlägg när vi sitter i bilen också!

Kärlek!


14 timmar.

Om bara 14 timmar sitter jag i bilen på väg till flygplatsen. Känns jätte underbart och sjukt bra. De enda dåliga är.. Att ja kommer dö i 5 dagar utan Amanda och mina andra vänner som är kvar här i Sverige. Hur ska jag klara mig..?

Jag är mer än glad att jag har dig Amanda. Mer än lycklig, jag är någonting man inte kan förklara. Ingen kan förklara hur mycket jag känner och hur mycket du betyder för mig, bara mitt hjärta kan inte prata. Det kan bara visa! Jag mår så bra, helt klart bäst, när jag är med dig. Kramen ja fick nu innan vi åkte hemifrån dig för bara några timmar sen gav mig all kraft till den här resan. Jag klarar inte mitt liv utan dig vid min sida. Och de har jag verkligen insett nu efter lovet. Om jag förut bara trodde att jag inte va nått utan dig har jag nu insett att jag inte ens skulle vara luft om du försvann. Jag vill aldrig, inte så länge jag andas, behöva förlora dig. Och som du skrev på din blogg, du behöver inte vara rädd att jag glömmer dig, du finns med mig varje liten sekund.
Jag älskar dig!


Mobilblogg!

Det blev två ungefär lika inlägg förut, men de va för mobilen laggade så ja inte kunde lägga upp det första men så helt plötlisligt gick de. Så då blev de två nästan lika!

Just nu står ja i hemknuskapssalen. Lagar massa indisk mat och as mycket efterrätt. Precis vad ja vill ha just nu! Vi gör wok och chokladplattar och sen gör dom andra två grupperna annan mat. Hihi gött.

Är så mycket gladare idag. Älskar Amanda och mina andra helt underbara vänner. Ni är så himla underbara!

Fick ny tröja från mamsi igår, älskar dig!


Behöver kärlek

Godnatt finisar! Imorgon är en ny dag, nya tag och så många nya beslut man måste ta. Men vare sig de är lätt eller svårt just nu, så ta vara på tiden. Imorgon = en mindre dag kvar på livet.

Sluta tänka på allt dåligt, lev nu och för alltid! Det ska i alla fall jag göra.

Kärlek!


Amanda

Jag kommer aldrig kunna älska någon så som jag älskar dig.


Låt det inte bli värre

De här va bland dom sämsta dagarna i mitt liv och nu blev den just värre. Träning nästa, sen hem och dö i sängen. Vill helst inte gå upp för än på onsdag då vi flyger här i från. De är det enda bra i mitt liv just nu. Dags att plocka ur diskmaskinen och bara drunkna i alla jävla tårar. Hejdå.


Jag räknar alla dagar.

Nu ska ja sova! Jätte trött efter träning och lite ledsamhet. Men mår bättre iaf! Godnatt och Kärlek till er!


Lost in insecure.

Godmorgon! Hoppas ni sovit bättre än mig. Halva natten låg jag och tjöt, sen ringde jag en av världens bästa personer och prata någon timme eller så, då blev allt bättre. Och tack ni andra som prata med mig igår när jag va sådär ledsen, ni är guld värda. Jag blev i alla fall mycket gladare efter jag pratat lite på Skype med vännen och sen somnade jag.

Idag taggar jag packning, städning och träning. Sånt där man inte vill göra, men som jag faktiskt känner för idag. Är as tagg på att åka bort några dagar, och få göra det jag bara mår bra av. jippi!

Så idag mår jag tusen gånger bättre än igår, ska resa mig upp och börja ta tag i allt nu! Ha en helt underbar dag mina fina!

Kärlek!


Det växlar ganska fort.

Som ni kanske märker så växlar humöret ganska fort. Men innerst inne är jag lycklig men fasen, ledsen är ja också. Igår va ja inte de, då va ja den lyckligaste människan på denna jord, vaknade som de imorse också. Sen rasade den känslan tyvärr. Inte mitt eller ditt fel, sånt är livet.

Just nu taggar jag en natt som kommer bestå av tårar och sömn och imorgon bli är det träning! Kötta som fan ska jag göra.

Kärlek, suger.


Det här är fel.

Det va ju inte så här det skulle sluta? Hade ju hela sagan framför mig, i mitt huvud. Från den där underbara början, sen fanns slutet där. Men så helt plötsligt ändrades det. Det va ju inte så det skulle bli. Vi skulle ju sluta som pinsen och prinsessan. De som klara allt tillsammans, eller va det inte menat så? Kanske är meningen att jag ska älska dig oändligt mycket och att du bara älskar mig normalt mycket men inte vill ha det på det sättet. Det va i alla fall inte så mitt slut var, men de va så det blev. Nu ska jag sluta drömma om dig varje natt. Förtränga dom där fina tankarna som dyker upp i huvudet innan jag ska sova och inte lyssna på de där låtarna som alltid kommer påminna mig om dig. Jag ska övertyga mig själv att jag kan leva mitt liv utan dig, men har nog glömt det viktigaste, du är mitt liv.

Åker till Lettland på onsdag och de enda jag tänker på är dig och att le även fast de gör lite ont. Ska bara prata med de som gör mig glad och se till att inte gråta, utan bara va vän med dig min fina kärlek. Hihi, livet äger inte.


-


Kommer aldrig behöva sakna

Hej fina läsare som fortfarande checkar bloggen, även fast jag är sämst på att uppdatera! Förlåt!

Jag har haft världens bästa lov och just nu är jag lyckligast i världen. Kan omöjligtvis bli bättre än så här. Och de bäst av allt är att jag aldrig kommer behöva sakna dig!

Nu ska jag resa mig upp från sängen. Amanda skulle duscha och jag ska fixa mig inför kalaset hos min kusin. Grattis till henne! Ha en fin dag, de ska iaf jag!

Kärlek


I've got a feeling

Tänkte mobilblogga men nej nej, det ville inte min mobil att jag skulle göra. Så det blev inget. Fick blogga lite nu istället så ska jag kolla upp om jag kan blogga från mobilen senare. Det är helt sjukt, vi åker till Lettland 8 dagar! Kan inte fatta, det va ju liksom 2 månader kvar för bara några dagar sen!? Sjukt, vi har tränat as mycket och nu fasen gäller det! Träning på torsdag, söndag och sen eventuellt på måndag, sen åker vi på onsdag. Vi kommer va så galet bra tjejor!

Michelle är hemma hos mig! Det blev så att jag fick träffa henne ändå. Med Sara och Emma också. Va först på stan i en evighet, sen åkte vi till Ingesta och köpte skor till Sara och käka lite fort på Donken. Sen in till stan igen, fast utan Sara för att kolla på bio. Filmen va bra, men lite seg ibland. Men ändå bra! Har tänkt fråga om Amanda vill komma hit sen, börjar sakna henne nu.

Förra sommaren när vi var i Lettland med Hopprep och Enhjuling.

Precis efter vi vunnit

Alla tävlande utanför en av bussarna i Litauen.

Hotellet vi bodde på, Underbart!

Älskade minibuss från frygplatsen till hotellet.

Utanför herrgården vi var på middag på

Men nu Sheilas, nu kör vi!

Kärlek!

RSS 2.0