Part of me

Hola! Jag ligger i soffan och om någon timme eller två så kommer mina älskade tjejer! Ska bli så himla sjukt kul!!

Imorgon kommer Mandis hem till mig, så sover hon hos mig. Wiho, ska bli jätte mysigt eftersom vi knappt hinner ses utanför skolan längre och det är det sämsta. Men i helgen blir det bästis-mys! Älskar dig högre än himlen!


All for you

Hej! Är hemma en liten snabbis efter ett grymt roligt pass på Friskis och Svettis. Kämpade på som tusan och hade as roligt. Nu ska jag käka lunch, sen dra bort till skolan.

Ikväll blir det myspys med cirkusgruppen. Kolla på filmen från när vi var i Lettland och tävlade och äta pizza. Hoppas ni med har trevliga planer inför kvällen, puss!


Sorry

Förlåt att jag inte bloggar idag. Slänger in ett snabbt litet nu. Idag har jag gått med superduper stort och jätte lockigt hår, hoppas er dag varit bäst!


Somebody that i used to know

Hej! Hemkommen efter en galet seg dag i skolan, huvudet värker och halsen gör ont. Det här suger verkligen. Ska äta, ta en glass, plugga, sen kolla lite på tv. Egentligen skulle jag ju självklart träna, men har träningsförbud denna vecka, det är det värsta som finns eftersom träningen betyder så mycket.

Hoppas ni haft en härligare dag än mig i alla fall. Puss


Jag vet allt om dig

Hallojj! Håller på att skriva en önskelista till födelsedagen.. Jodå, det är bara 74 dagar kvar förstår ni! Wiie, älskar att fylla år, det är så mysigt. Och bara någon vecka efter min födelsedag slutar vi skolan, kan det bli bättre? Nej!

Imorgon blir det skolan för min del. Är bra, för det suger att va sjuk och missa så mycket. Idag har det ju varit världens mest behagliga väder, eller det kunde varit lite mer sol kanske, men man ska inte klaga! Hela 15 grader är det. Åh, sommaren kanske kommer även i år?? Längtar så mycket! Ha det bäst!

Min fina fina tjejor!


Sjuk, igen.

Godmorgon alla glada men framför allt alla friska. Åh, jag vill med vara frisk. Ögoninflammationen har blivit värre igen och min hals gör ont, så blir att stanna hemma idag. Surt..

Men men, jag blir nog frisk snart. Ska plugga hemifrån och bara ta det lugnt idag. Så ha en trevlig dag idag!

(är det bara jag som inte kan kolla några bloggar på devote? surt i vilket fall, hoppas det kommer igång snart!)


My heart skips a beat

Heeeeej alla fina! Jag kom precis hem från skolan. Lyssnar på musik och taggar träningen som tusan. Åh, ska bli så himla kul! Skolan tar upp massa tid, men det är sånt man får leva med. Man får helt enkelt prioritera.

Imorgon ska jag och mamma ut och springa. Behövs verkligen, har inte gjort det sedan jag sprang med tjejerna i Vrinnevi, fy Ella! Nu ska jag ta lite mellis sen tagga träning ännu mer.


Boys don't cry

Nu ska jag skriva lite här eftersom jag knappt gjort det något alls den här helgen. Har helt enkelt haft annat för mig. I fredags kom Maffe hem till mig och vi åt middag med familjen, mormor och morfar.

Dagen efter vaknade vi vid 9. Eftersom jag fortfarande har ögoninflammation så fick jag inte träna utan jag vilade upp mig eftersom jag och familjen skulle på 40-års kalas! Maffe drog till stan och vi till kalaset.

Senare på kvällen bestämde vi lite fort att jag skulle sova hos Maffe. Så blev det! Vi åkte dit någon gång framåt halv 11 tror jag. Och idag har vi bara lekt ute i det fina vädret med maffes lillebror & kusiner.

En riktigt mysig helg. Nu blir det att komma tillbaka till skolan efter praoveckan. På det igen bara..

Kärlek


Till mina vänner

Med det här inlägget vill jag bar tacka mina vänner. Det är de som får allt fungera. Jag skulle inte klara en enda dag utan mina vänner. När allt annat skiter sig så är det de som finns där och hjälper en att fixa till allt det som gått snett. Vännerna som jag har nu och de jag haft tidigare är de finaste som finns. De har och de ger mig så mycket glädje och styrka att klara allt som kommer i min väg. Vill bara tacka er som funnits där för mig någon gång. Jag är så himla tacksam att jag har/har haft er som just mina vänner. Tack! ❤


Varför är vi inte fler?

Heeeeej! Åh så bra jag mår. Vackert väder, nya glojjor, jeansjacka på och sista dagen på praon. Den här veckan har varit grym!

Igår åt jag första kulglassen för året med nilani och sedan kolla jag och sedan fick jag och Amanda skjuts till hageby. Även om jag inte är något stort Ulrik-fan så kunde jag knappt andas när det bara var några sekunder kvar till han skulle upp på scen. Han va riktigt grym!

I eftermiddag kommer mitt hjärta, sen blir det middag med mormor och morfar ikväll. Ha en superfin dag!


Eftermiddagen i bilder


Before it's all over

Hej och god dag! Jag hann ute blogga imorse så får göra det nu. Håller på att fixa mig lite för Amanda har tvingat mig att följa med henne och kolla på Ulrik Munther i Hageby idag. Så får väl ställa upp, hihi!

Känner mig inte så superfräsch med min ögoninflammation men märker ju att den håller på att gå över, skönt!

Dagens allra viktigaste är i vilket fall att gose och jag har tre månader idag. Tiden har bara flugit iväg, men åh så mycket jag tycker om dig! Du är världens bästaste och finaste pojke. Puss. ❤

Måste göra mig klar nu, hör av mig när jag kommer hem! Ha det bäst flodhäst.

Kärlek


Krossar fönstret, tar mig in i ditt rum

Med det här inlägget kommer jag att sägs godnatt. Hoppas ni haft en fin dag och att ni njutit riktigt ordentligt av det fina vädret idag. Jag ska se till att vakna med ett leende på läpparna imorgon och göra dagen till något riktigt bra. Puss & natti, sov så gott.

Kärlek


Det va år sen vi va små

Hejsan hoppsan! Jag är hemkommen efter en jätte trevlig dag. Och hörreni, vädret!?!? HELT UNDERBART. Det enda som suger är att jag inte kan träna. Får bli nästa vecka istället..

Ska snart gå ut på balkongen och mysa i solen. Bara längtar tills man kan gå utan jacka! Jag vill att det ska bli grönt ute också, för även om det är soligt ute är allt fortfarande grått. Men aja, sommar kommer nog snart så ska inte klaga. Ha det finfint och bäst!

Kärlek


Ögoninflammatiooooon

Ärligt, det suger ju. Ögonen bara svider och gör ont. Va fasen, vill bli frisk. I vilket fall ska jag till Klippet idag. På fredag ska jag i vilket fall klippa mig, minns inte om jag nämnt det tidigare.

Blir ju lite halvkonstiga bilder eftersom jag inte vill ha med ögonen på de! Men bättre än inget!!

Kärlek


You don't always has to be on top

Maffe åkte hem för ett tag sen. Det är så bra, han är så bra. Min ögoninflammation gör mig på lite halvdåligt humör men ändå står han ut med det. Åh så fin. Droppade mins ögon, åt mat och tog det lugnt. Väldigt härligt även om humöret som sagt inte var på topp. Ska se till att sova nu så jag blir frisk. Godnatt allesammans!

Kärlek


you're not going to break my bones

Ätit frukost och är klar! Drar strax mot andra dagen på praon. Wiie. Känns som ett supersegt inlägg. Så därför slutar jag skriva nu. Haha. Min fina Maffe kommer i eftermiddag i alla fall!

Kärlek


världens största öga

Typ så känns det för mig, mitt öga är helt svullet.. Chansar på att jag har ögoninflammation och det suger ju i sånna fall. Ska prata med mamma och hoppas på att jag får gå till praon ändå! Ska upp, tvätta händerna, äta frukost och fixa lite sen drar jag mig mot stan!

Kärlek


Som ett hjärta som vägrar sluta slå

Jag är hemma efter en dag på Klippet! Det har varit kul och imorgon kör jag igen. Nu ska jag äta sen cykla till cirkusen. Åh, cirkusen är det bästa jag vet! Att bara vara där får mig att må så bra, alla vänner som man vet alltid finns där, jag kan inte ens förklara hur mycket det betyder för mig!

Åh, bara några månader kvar till jag fyller år, wiie!

Kärlek


Turn me on

Jag ska strax borsta tänderna, klä på mig och sen blir det att jobba/praoa i en vecka. Det ska bli kul! Måste dra mig från tvn och fixa med matlådan och så nu.

Kärlek


Skratta eller gråta?

Godmorgon! Åh vilken tur känner jag nu. Imorse Kollade jag fb och såg då att några hade skrivit att det snöar ute, jag fick en liten minihjärtattack och slängde mig bort mot fönstret. Ingen snööööö, wiie! Det har förmodligen snöat innan jag vakna men det är ju för varmt för att snön ska kunna ligga kvar på backen. Nu får det inte komma mer snö. Jag vill ha sol ju!

För övrigt blir jag bara mer och mer sugen på att färga mitt hår brunt! Ha det bäst flodhäst!

Kärlek


Blont/Brunt

Åh, behöver verkligen hjälp nu kära läsare! Jag vill göra något åt mitt hår och har för en lägre tid gärna velat färga brunt, så vad tycker ni? Skulle verkligen vilja att ni slänger in en kommentar för jag är fortfarande lite osäkert. I såna fall skulle jag vilja ha färgen som är på bilden här nedanför! Så hjälp mig nu!!

Kärlek


-

JAG VILL HA BRUNT HÅR


Grattis bästa pappa! ❤

Idag är ingen vanlig dag för idag är min pappas födelsedag! Ja, precis så är det. Hela familjen + Maffe och min lillasysters kompis sjöng för pappa imorse. Hoppas du haft en bra dag, även fast vi inte hunnit ses så mycket idag. Grattis! ❤

I vilket fall har jag haft en superbra helg. I fredags va det mys på stan med Sofi, Nilani och Amanda! Sen drog jag hem till pappa och då blev det pizzatime! Härligt att va här hemma nu ett tag.

Igår åkte jag in till stan och va där med Melker, Alexander och Maffe. Trevligt värre! Sedan åkte jag och Maffe hem cg åt tacos med resten av familjen. Världens bästa maträtt!!

Idag har vi bara tagit det lugnt. Ska äta lite av resterna från igår alldeles strax och senare ikväll åker jag hem till mamma igen. Imorgon fyller min lillebror 2 år också så ska ta och klämma in ett litet grattis till honom med. Världens gulligaste!

Kärlek


Så sant


Hemligheter suger

Sitter i soffan, pappa kommer att hämta mig och min brorsa snart. Börjar bli lite trött och det ska bli riktigt skönt att bara vara hemma ikväll. Härligt att va med familjen. Hoppas ni med har mysiga och roliga planer inför kvällen. Imorgon får jag träffa min älskling, åh så mycket jag saknar hans pussar och kramar nu!

Kärlek


Hett tips!

Har ett hett tips till alla er som har svarta byxor men är rädda för att färgen ska gå ur. Tvätta dom för hand! Det dunkar absolut lika bra. Häll upp varmt vatten i handfatet, ta lite tvättmedel och sen är det bara att köra igång. MEN det är väldigt viktigt att man sköljer ur byxorna riktigt noga så man inte får kli utav tvättmedlet.

Nu ska jag ta och tvätta mina svarta byxor, ha det fint!

Kärlek


Det här är värt att dö för!

Jag har hittat shortsen är lätt är värt att dö för! Åh så snygga dom är, bara måste ha dom! För övrigt har Gina fått in massa nya fina saker. Det tycker jag är bra för förut hade de inte så jätte mycket snyggt enligt mig, men nu så!

Jag är MINST sagt kär i dom.

KÄRLEK


Svart & Vitt

Har precis käkat upp! Ska kolla lite på tv och ta en päronsplitt, åh så gott!!! Sen blir det att hämta cykeln och dra till skolan igen.

Surt att det är så molnigt ute idag då.. Men äh, humör är på topp ändå! Hör av mig!

Kärlek


Om himlen finns..

Har precis kommit hem efter idrotten. Ska fixa mig, äta och sen dra tillbaka till skolan. Magen kurrar så nu kan jag inte skriva mer! Ha det fint

Kärlek


Supersuddig bild, men den här SKA jag ha! Utan tvekan världens finaste påse.


Tomorrow is to late

Jag skulle ju som tidigare sagt ut och springa och det gjorde jag minsann. Med Amanda och Nilani. Vi sprang tillsammans till 2 km, sen vila dom andra två lite! Men jag fortsatte minsann och sprang mina 5,5 km utan att stanna en enda gång. Känns jättebra eftersom jag tidigare bara sprungit lite kortare sträcker, på ca 2,5! Men nästa gång kör jag nog på 5,5 igen för det ger än en grym känsla när man är klar!

Kom hem, prata lite med mamma som va hemma över lunchen. Duschade, stekte pannkakor, kolla tv och käkade jätte fort sen skrev jag en bokanalys och en novell! Känns superbra. Ska plugga lite till inför provet imorgon och göra klart engelskan. Hoppas ni haft en as bra dag! Känner för en frågestund snart tror jag, sånt är kul, hihi! Fast har inte så värst många läsare så lär ju inte bli överdrivet mycket frågor jag får, men roligt att svara på det jag får iaf, hihi!

Kärlek


Jag är högt över molnen

Godmorgon! Ligger i min säng, nyvaken och glad. Har studiedag idag och den kommer jag börja med en liten frukost, sen ut och springa med Amanda och Nilani för att sedan cykla hem igen. Vet inte vad det är för väder idag, men jag hoppas att det är sol! Det äger med allt det fina vädret.

Igår kom även min fina bikini hem! Har väntat superlänge men det va det värt. Jag tycker att den va jätte fin och blev verkligen hur nöjd som helst. Har kollat på lite sommarkläder och bara längtar till sommarlovet!!

Kärlek


Ramlar

Hemma efter en riktigt bra dg i skolan. Blev att äta på stan idag eftersom maten vi fick i skolan va jätte äcklig enligt mig. Sitter just nu på toan och ska strax göra mellis åt mig. Hör av mig!

Kärlek


När jag höll på och drunkna tänkte jag på dig

Godmorgon och hej det vackra vädret, stanna gärna här hos oss! Himlen är blå och allt är bara så underbart. Jag och min nya favoritskjorta ska dra ner till cykelförrådet och hämta upp min cykel sen trampa bort mot skolan. Livet leker och idag ska bli en superbra dag som kommer avslutas med ett långt träningspass på cirkusen, kan det bli bättre?

Jag ska försöka blogga lite mer när jag är i skolan. Men har oftast inte tid, så förmodligen kommer jag slänga in nått litet inlägg så fort jag kommer hem! Ha det absolut bäst och glöm inte att njuta av det fina vädret!

Kärlek


Ibland förstår jag nog inte själv hur lyckligt lottad jag är.


Solen skiner, himlen är blå

Vaknade imorse av att Maffe kom in med frukost på sängen. Världens gulligaste pojkvän!! Nu är vi och hämtar en soffa och sen ska jag träna. Ha det bäst

Kärlek


Jag går inte isär när jag går med dig

Godmorgon alla glada och kanske trötta! Klockan kommer snart slå 20 i 11 och jag är hur pigg som helst. Vaknade 20 över 9 och kollade igenom mobilen lite innan Mandis vaknade till. Utanför fönstret är det molnigt men en sol som skiner, ganska så behagligt väder faktiskt. Fast skulle absolut inte ha något emot 30+ och en klarblå himmel. Men sånt får vänta.
Vi ska väl snart ta och göra oss i ordning, fixa frulle och lite sådant antar jag. Sen ska vi.. Sen vet jag inte vad vi ska göra. Men framåt två måste jag dessvärre dra hemåt. Det suger. Men eftersom man ska se det ljusa i det lite mörkare så tänker jag att jag för hoppningsvis träffa mamma en snabbis sen duscha, packa om, och dra till Åby, lite positvivt i alla fall!
Ha sen superskön och härlig dag! Jag uppdaterar så fort det finns tid över vet ni!
Kärlek!
Älskar dig så himla mycket Amanda! Världens bästa vän.

Du förändra allt

Hej! Kom hem hit, till Amanda, för ett litet tag sedan. Vi har ätit, tvättat bort sminet och sitter och äter godis och dricker cola nu. Ska förhoppningsvis sova snart eftersom jag är väldigt trött. Får kolla vad hon tycker om den saken. Innan jag kom hit var jag i alla fall i Linköping med några i från cirkusen och kollade på Cirkus Cirkörs föreställning Undermän. Den va så himla bra och en riktigt fin berättelse. Den handlar alltså om "undermän" som har tappat bort sina "övermän". Musik, teater, lite dans, men framför allt helt galet tuffa cirkustricks. Blev verkligen inponerad av allt det gjorde och fick med mig massa insperation som jag kommer ha till nytta av längre fram i tiden, när vi böjar skapa våra egna nummer.
För övrigt tänkte jag bara berätta lite om den här filmen som jag innerligt hoppas att de flesta klickat in på för att se. Jag pratar självklart om Kony 2012, på Youtube. Det är så värt att lägga 30 minuter på den filmen. Inte minst för att den är bra och väldigt fin, utan också för att inse hur fruktansvärt några har det. När man ser filmen får man inte glömma bort att det bara är just Kony som gör sånt, alltså kidnappar barn o.s.v. Det finns många såna sjuka människor i världen. Och det minsta vi då kan göra är ju att stå upp för något när någon försöker stoppa det hemska som sker! Så den 20 april tycker jag verkligen man ska se till att ta sig ut och sätta upp en affisch i området där man bor. Bara för att känna att man gjort en god sak, för vem somnar inte bättre om natten när man vet att man hjälpt någon?
Blev ett superlångt inlägg, men då har ni nått att läsa iaf. Hihi, brukar bli så här långt när jag skriver från datorer märker jag! Det är förmodligen bara för.. Ae, jag vet faktiskt inte. Men tänkte bara klämma in att jag har världens finaste pojkvän. Han är minst sagt underbar!
Kärlek
image description

It's to cold outside for angels to fly

Sitter i skolan, kobbar rätt så bra. Håller på med en bilduppgift som ska in v.14, men bättre att börja nu än att sitta sista dagarna och göra det!

Hoppas ni har det bra och har trevliga planer inför helgen. Själv ska jag va med mina bästa. Amanda och Maffe! Och nu efter skolan kommer Melker och sen ska vi till Linköping! Kolla på en föreställning sen ska jag hem till min älskade bästis, Amanda.

Kärlek

 


Bli aldrig som jaaaaag

Hej hopp gummisnopp, hur mår ni? jag nåt bara braaa om det är av intresse att veta. Sitter i skolan. Ska skriva om Kony 2012 sen, värt att se! Dags att börja plugga och leva vidare. Ha det så bra det bara går.

Kärlek


Mitt bland all skit

Godmorgon! Allt är så knäppt och i allt det där knäppa är jag liksom. Haha, skumt. Men det är bara att leva, lyssna på Håkan och må bra ändå. Måste dra mig upp och fixa mig inför en dag i skolan och efter skolan ska jag åka hem till Amanda och baka! Känns som riktigt bra planer. Helgen är är för övrigt också planerad. Nu måste jag upp, ha det allra bäst idag!

Kärlek


Du betyder utan tvekan mest!


Alla vill till himmelen men få vill ju dö

Hallojj! Sitter på maestro med mina finisar och tjockar oss med kebab!!!! Har lite små ont i huvudet och halsen är lite sisådär, men Maffe kommer efter skolan och då ska vi köpa glass, det löser allt. Maten va supergod iaf och vi ska snart tillbaka till skolan.

Kärlek


Drive

Kom hem från träningen för ett tag sen. Har ätit och gjort mig klar för att hoppa ner i sängen och sova. Hoppas ni haft en fin dag! Är alldeles för trött för att skriva långt, så natti.

Kärlek


Sånt jag stör mig på

Jag är superhes och snorig. Men det gör inget, lika glad för det. Ska jobba med mina so-frågor nu. Ska börja blogga, så vi hörs!


Bilder säger mer än tusen ord


RSS 2.0