Jag älskar dig högre än himlen!


Tjosan! Sitter i skolan och har det jätte tråkigt, helt ärligt. Tiden går supersakta och jag har pluggat på ganska bra ändå. Idag kommer det en bli en jätte rolig träning! Eftersom vi kommer träna på nya saker kommer alla va jätte taggade och glada. Det gör det mycket roligare.

Så ha det fint, hörs.

Kärlek


That is why I love you

Har inte blogga på hela dagen. Fy skäms ellis. Men det har varit fullt upp hela tiden. Vaknade bredvid min älskade Maffe imorse och kan minst sagt säga att både han och jag va trötta, men han va LÄTT värst. Jag drog mig upp ur sängen, han med efter ett tag. Fick springa som en idiot till bussen. Men det gjorde inte så mycket. Köpte mat på Max med Melker. Vi drog sedan till cirkusen. Så från 11 till någon gång vid 7 va jag på cirkusen. En superhärlig dag.

Om jag ska orka resa mig upp när klockan ringer imorgon är det verkligen bäst att jag somnar nu. Så ska se till att göra det. Sov gott och glöm aldrig att ni är superfina. Alla människor har något fint inom sig. Natti!

Kärlek


Du är fin!

Hej allihopa! Jag är vaken och klockan är ungefär 8 på en lördagsmorgon. Känns inte bara lite skumt..? Men jag ska till mamma tidigt idag så det är bara att gå upp. Fast ärligt talat är jag inte supertrött eftersom jag gick och la mig vid 10 igår kväll. Va så trött så ögonen bara slockna på mig, hann inte förbereda mig alls på att det var dags att sova då. Men det gör inget.

Nu ska jag käka frulle och sedan pack ihop mina saker. Ha det finfint, slänger in nått mer när jag har tid!

Kärlek



Panda hjärta Bellis

God kväll. Jag skrev ju tydligare att jag snabbt hade fixat planer för eftermiddagen/kvällen. Det blev iaf fram till kl 6! Jag och Signe åkte ner till resecentrum och gick på bussen mot Åby. Jag träffa Maffe i fem minuter och sedan min saknade Sara! Åh du är underbar ska du veta. Sen gick vi två och några fler till jursla för att sedan komma in i värmen hemma hos Sara. Efter det mumsa vi i oss kex och sen va klockan helt plötsligt 6 och det va dags för mig att dra hem. Jag älskar dig!

Imorgon blir det att på morgonen dra hem till mamma och träffa min mandis pandis och senare ta bussen till min finis! Och på söndag ska jag vara på cirkusen från klockan 11.. Så blir ingen sovmorgon för mig och Maffe.. Men det är sånt man får leva med!

Just nu har vi precis ätit och jag ligger och pratar med min älskade panda. Du är bäst, världens bästa vän. Glöm inte det, aldrig någonsin får du glömma det.

Kärlek


Good life!

Hallojjsan, blev alldeles nyss bestämt bad jag ska göra ikväll. Ska bli superkul och mysigt. Så blir att skynda sig upp till mamma för att lämna lite saker jag ändå inte behöver sen skynda ännu mer till rese.

Sitter just nu i skolan.. Och just nu går det väll lite sisådär med pluggandet. Men så fort jag skrivit klart det här inlägget ska jag börja skriva igen. Ha det fint min fina så hörs vi senare!

Kärlek


Mellis när Bellis får bestämma

Hajhaj hörreni! Idag blev det pannkakor igen till mellis. Hade köpte ler mer frukt idag också, ananas, passionsfrukt och charon.. Osäker på stavningen. Men ni får bild, då förstår ni vilken jag menar tror jag. Va jätte gott och för andra gången i livet klarade jag av att göra bra pannkakor utan att ta sönder dom! Glad tjeja idag igen. Jag längtar till imorgon, fredag!! Superskönt med helg och att få vara ledig.

Ska kolla lite till på tv sen packa eftersom jag ska till papsi ikväll. Ska också blir superkul eftersom jag saknar alla där. Skriver mer sen.

Kärlek


Min kärlek, hur så?

Idag har det har det hänt två stycken "första gången i mitt liv" upplevelser liksom. För det första var det ärlig talat första gången i mitt liv som mina egna pannkakor blev bra! Annat brukar mamma göra smeten och jag steka. Men nu gjorde jag enda från första decilitern mjöl tills de stod på bordet och inte en enda misslyckades jag med. Wiie, kände mig as bra.

Drog sedan till träningen och för att som sagt träna på numret. Men det var massor som kom försent/inte kom alls så då passade jag självklart på att träna lite volter. Körde några olika volter tills jag sedan kom på att jag ville testa så kallade flickflack. Man liksom kastar sig bakåt i en båge och sedan sätter i händerna och snurrar runt.. Lite virrigt för er som inte vet hur det ser ut i verkligheten. I vilket fall så var det FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV som jag klarade det ALLDELES SJÄLV. Fy satan va lycklig jag är över det!

Är lycklig över allt, mitt liv. Det flyter även om det är massa i skolan och så. Men jag har världens bästa vänner och familj och så har jag verkligen världens finaste pojkvän!

Här får ni en bild på när jag gjorde "flickisen". Lycklig tjej!!

Kärlek


Ta hand om henne väl.

Hemma! Wiie, gick förbi och ladda busskortet samt köpte lite frukt innan jag drog hem. Och på vägen bestämde jag mig för att jag skulle steka pannkakor nu innan träningen, så så fick det bli. Nu står smeten i kylen och jag ska strax byta om. Men tänka bara tipsa om en ganska så självklar sak, lockar! Som ni kanske såg på bilden tidigare hade jag lockigt hår idag och det hade jag igår med, men inte kika mycket. I vilket fall får det håret att se större och lite "fluffigare" ut och vem vill inte ha det? Kanske enkel och smart sak. Går ju att göra med både plattång och locktång.

Ska ta och firra det sista nu sen börja steka pannkisarna. Ha det superbra!

Kärlek


Who will fall behind?

Idag är en kall dag. Har frusit hela tiden. Men ikväll blir det träning inför julgransplundringen och lite mer. Kommer bli superkul men lite små stressigt, som vanligt alltså. Har varit en författare här i skolan idag, va jätte bra tyckte jag. Man lärde sig nya saker och han var duktig på att prata. Nu är det visst samling, ha det fint! Skriver mer senare.


Kärlek

Hej och i samma inlägg får jag skriv godnatt. Det blev aldrig något inlägg när jag satt på bussen för mitt internet har varit helt avstängt hela eftermiddagen/kvällen. Men nu funkar det igen. Jag och Maffe pluggade faktiskt ganska bra idag, men han plugga lätt bättre en mig.. Får bli bättre tills nästa gång vi pluggar tillsammans! Sen blev klockan helt plötsligt halv 10 och bussen gick 10 i 10, så då blev det en liten joggingtur på det hela. Men det gjorde inte mig något eftersom jag blev skit glad att vi hann med bussen! Men nu måste jag sova för att orka gå upp imorgon! Godnatt mina fina.


What happend here?

Godmorgon! Jag sitter i skolan nu och jag känner att jag måste börja jobba NU. Hoppas ni får en superbra dag, blir ett kort inlägg eftersom jag gör det från mobilen. Blir ett längre när jag sitter på bussen i eftermiddag!

Kärlek


Skulle du råna en bank för oss två?

God kväller! Jag ska snart borsta tänderna, krypa ner i sängen och sedan prata lite i telefon. Men innan jag gör det ska jag dricka upp mitt te. Imorgon blir första "riktiga" dagen i skolan. Nu är det bara att ta tag i det igen och göra så gott jag bara kan. Efter skolan åker jag till Maffe så ska vi plugga ett tag. Sen pussas, wiiie!

Nu kallnar snart mitt te, så får sluta skriva nu. Sov så jätte gott och så hörs vi imorgon!

Kärlek


Svart är ingen färg, det är så man känner sig.


✝dom va bara kids men gifte sig ändå.

Får göra ett snabbt och kort inlägg nu för datorn dör när som helst och jag orkar inte springa och hämta laddaren. Jag har käkat nu och kan bara säga att.. jag glömde salta gröten när jag kokade den så det smakade inte supergott tyvärr.. Men jag stod ut och käkade den ändå.

Nu har ni fått min gröt-uppdatering. hihi, bai!

Kärlek.


Mitt hjärta är ditt att förstöra.

Håkan Hellström, rekomenderas starkt.

Godmorgon! Idag startade dagen segt, jag klev upp och kände mig så fruktansvärt värdelös. Det vände efter ett tag. Jag lyssna på lite Håkan och ringde Amanda. Då blev dagen superbra. Alla 8or på Kunskap har ledigt idag så det blir att slöa sig, skönt! Mamsi och jag ska uträtta ett ärende och sedan blir det träning. Tror min älskade pojkvän smittat mig för huvudet värker.. Men det kan också bero på att jag inte hunnit käka än, så ska ta och koka lite gröt tror jag. Det står man sig länge på. Havregrynsgröt är gott! Helgen har varit jätte bra och mysig. Hann med ganska mycket faktiskt, och igår va jag hemma hos Maffe. Hans mammas kille fyllde år så vi åt middag där och grattade honom på födelsedagen. Grattis!

Nu ska jag starta spisen och börja koka. Ha en finfin dag och glöm inte att vara glada!

Kärlek.


Fastnar i alla jävla tankar. Hela tiden.


Gamleby - 2012

Nu äntligen är jag hemma! Eller kanske inte ska säga äntligen för jag hade verkligen jätte kul i Gamleby. Har ju inte hunnit blogga någonting.. Det suger ju. Men nu så, nu kommer ett inlägg om hur jag haft det.

Bussen gick kl 10 från torget utanför skolan. Vi skulle samlas kvart i 10 så vi kunde packa in och sätta oss på bussarna. Jag satta klockan på 6 även fast jag hade lite sovmorgon. Men jag skulle duscha och packa allt jag hade kvar. När klockan ringde drog jag mig upp ur sängen och duschade och sedan blev jag fruktansvärt sugen på salad! Så då gjorde jag en räksalad och då gjorde jag det!


Mina färdigpackade väskor! Sjukt tunga så Amanda och hennes mormor kom och hämtade mig och skjuta mig och henne till bussarna. Supersnällt.


Min underbara salad, den smakade supergott och jag var jätte laddad inför dagen efter jag hade käkat!


Jätte suddig bild jag tog as snabbt innan jag sprang ner till bilen.
Då åkte vi bort till torget som sagt. VI gick sedan på bussen och vi skulle sitta där i en och en halv timme och jag trodde det skulle va skit tråkigt. Men jag hade verkligen fel. Alla va sjukt taggade. Simon satt och trodde han va guide och någon slags komiker och Tom som satt bredvid irriterade sig sjukt mycket. Nilani och Amanda käkade massa godis, jag sjöng Håkan Hellström, Theo fyllde år vi sjöng vackert för honom. Sedan var vi helt plötsligt framme vid korsningen man svänger ner på när man ska in till Gamleby.


Mandis och jag!


Simon blen lite väl trött efter allt sitt babblande så han tog en tupplur.. bakom gardinen..
Så fort vi kommit fram till skolans stora anläggning packade vi ur bussarna och sprang in till rummen. Ett långt hus, två våningar med 5 eller 6 tv-rum. Som ett vandrarhem ungefär. I rummen finns det toalett och två våningsängar. Lite andra möbler oså. Låter kanske inte så kul, men det är verkligen helt galet mysigt!
Alla dagar har varit superkul. Lite skolarbete såklart och ni ska självklart få en bild på det jag gjorde på träslöjden. Vi gjorde något som kallas intarsia och jag blev väl helt okej nöjd.


Intarsia, - Tro Hopp & Kärlek. Gjorde ett kors också för jag hade lite tid över. Jag gillar kors, dom är fina!


En bild på min säng precis efter jag bäddat den. Lite svårt va det alla att få upp lakanen och göra det lite snyggt eftersom jag bodde överst i våningsängen. Men det gick ju ganska bra tillslut tycker jag!
Måndag och tisdag var supermysiga dagar. På tisdagen gick vi till Ica shoppade loss. Så senare dagen efter eller samma dag.. minns inte, i alla fall, när vi skulle in på rummen och börja göra oss i ordning för att hoppa i säng bestämde sig jag, Nilani och Amanda för att ha myskväll. Så vi öppnade Colan vi hade köpt och sedan käkade vi vindruvor och chips till det.


Mysisar!

Och lite fler bilder från veckan.














Förstår inte hur det kunde ske, men fick inte EN ENDA BILD på mig och Sara eller mig och Sofi..
Men jag hade sjukt kul med dom med, hann inte ta så jätte mycket kort, gjorde så mycket annat. Jag och sara ritade på fotbollsplanen i förhoppning om att det skulle synas från mitt fönser.. men det gjorde det inte. Men fint blev det i alla fall!


Fotbollsplanen vi ritade på. Ella Hjärta Sara. Du äger.
Sedan, under bussresan hem var nästan alla supertrötta förutom Simon dårå.. såklart.. Men fick en bild när vi satt på bussen i alla fall! Hoppas ni är nöjda med inlägget även om det blev lite långt, men ärligt, bara att fråga något om det är nått mer ni underar över. Hade världens bästa vecka i vilket fall. Mycket som hänt och lite rörigt här och var. Men ärligt talat, jag mår bäst! Har kommit andra så nära under den här veckan och haft så fruktansvärt kul. Tack allihopa det har varit mer än underbart.


Snyggt hörredu.. Aja, nu ska jag sluta skriva! Ha det superbra så hörs vi. Nu ska jag hem till Amanda och sova där.

Kärlek



Mina vänner säger "vakna upp, sluta tänk på det"

Min älskade pojke kommer strax så passar på att blogga innan! Idag har jag ju som tidare sagt packat allt inför Gamleby! Imorgn ska jag gå upp vid halv 6 även fast vi börjar kvart i 10, för då hinner jag ha lite hårinpackning. Min väska håller just nu på att bli väldigt överfull och jag har inte ens packat i allt än.. Känns inte bra. Men fy tusan va taggad jag är nu. Det kommer va helt sjukt underbart roligt, blir något jag sent kommer glömma. Ska slökolla på tv ett tag till sen mysa lite. Just det ja, när jag är i Gamleby kan det bli svårt att blogga.. Jag vet ju inte hur internet kommer va där nere, men om det är bra så bloggar jag självklart så fort jag får tid över. Mamsi kommer hem på tisdag och jag får träffa henne på lördag. Saknar henne helt sjukt mycket! På lördag händer lite andra mysigheter också! Jag älskar livet förstår ni. Hoppas ni har det superbra så hör jag av mig så fort jag får tid över!


Kärlek

Det går en vind över vindens ängar

Godmorgon! Jag kommer blogga mer ikväll för idag har jag verkligen fullt upp! Måste packa innan gamleby! men först ska jag skriva en packlista. Bara att börja! Jag hör av mig när jag är klar!


Jag går inte isär när jag går med dig

Jag skulle aldrig kunna önska min någon annan än dig! Mår helt underbart i din omgivning. Är så himla glad och lycklig att jag har dig. Det jag delar med dig är så speciellt och helt unikt. När du kramar mig blir jag helt varm och lyckan bara sprider sig i kroppen! Du är så fin älskade pojkvän.

Min kärlek!


Jag var ensam

Idag blir det bloggning från datorn! Nu är jag strax vid skolan och börjar om en kvart. Ha det superbra så uppdaterar jag när jag slutar och kommit hem!


Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag

Med det här inlägget vill jag sägs godnatt! Hoppas ni sover gott och drömmer om allt som gör just er glada. För att sedan kunna vakna med ett leende på läpparna!

Kommer blir lite svårt att hinna uppdatera nu den kommande veckan eftersom jag är i gamleby och det kommer va fullt upp hela tiden! Men nu vet ni att jag ska göra mitt bästa. Hoppas ni haft en superbra dag. Det har jag i alla fall. Började dagen med massa Håkan och lite pluggande. Sedan var det dags för utvecklingssamtal och det gick toppen. Efter det åkte jag och papsi och handlade lite, sedan släppte han av mig på cirkusen så var jag där tills Melker tränar sina barn klart. Så drog vi till teatern och hade föreställning. Idag gick det faktiskt as bra! Men imorgon ska det bli ännu bättre, det känner jag på mig. Och, jag får träffa min finis också! Tjenamittbena saknar honom helt sjukt! Men sover man inte så blir det ju aldrig morgon, som mamma & pappa sa till mig när jag va liten. Så natti, sov gott alla nära och kära och fina läsare!

Kärlek


Vad vore världen utan dig?

Vad jag bryr nu om nu är dina armar om mig även om jag vet att jag måste glömma dig


Smile

Två bilder jag verkligen tycker är grymma!


Spårvagnar

Hej jag är så förbannat hungrig så det kurrar i magen varje gång jag andas. Har varit på cirkusen från halv 5 till nu! Super kul och nödvändigt! Är på väg hem nu. Och insåg helt plötsligt för typ tusende gången att jag saknar Maffe till tusan. Förstår inte hur massa baciller kan hoppa på honom och göra han sjuk!? Det suger verkligen för jag åker ju till gamleby nästa vecka och då kommer jag sakna han lite till och aa.. ni kanske hajjar vad jag menar? Någon sagofe måste trolla honom frisk snart så vi kan ses.

Är strax hemma hos papsi i alla fall. Imorgon ska jag inte göra så mycket mer än att packa tills jag åker till mamsi på fredag och rita klart mina skisser som jag ska ha med till gamleby. Ha en finfin kväll så uppdaterar jag senare! Kanske kan. Bli ett inlägg från datorn då om jag orkar packa upp och starta den.

Kärlek


Glad?


Stan är full av tanter och tragik.

Nu blir det ett jätte kort inlägg för jag är galet trött och kommer somna när som! Men ville i alla fall säga godnatt innan! Hoppas ni sover gott och länge. Imorgon är det ledigt, wiie! Natti!

Kärlek


Don't wait because i'm dreaming.

Amanda är hos mig! Vi firar dom två första dagarna som varit i skolan, att det framför oss väntar två härliga studiedagar och att vi nästa vecka drar till gamleby! Kan det bli bättre!? Nej. Eller inte just när det gäller dom sakerna, men min finis är sjuk. Och det är inte bra. Vill att han ska må bra! Men du kommer bli frisk snart, och då är allt lite bättre än bäst.

Nu ska jag och Amanda mysa vidare med vårt "tisdagsmys". Vi lyssnar för övrigt på ett superfin låt som heter "Angels on the moon". Vi lyssnar på originalet nu, men Anton Karlsson har gjort en sjukt bra cover på den låten. Bara att söka på hans namn på youtube så kommer den upp! Värt att lyssna kan jag lova! Skriver nog lite mer innan jag somnar och gör jag inte det blir det imorgon, ganska logiskt!

Kärlek


P.S lycka till ikväll

Jag sitter i skolan och är så fruktansvärt kissnödig. Funderar på att gå på toan, men nepp det ska jag inte än. Ska hålla mig i ett tag känner jag! Fast egentligen är det inte bra att hålla sig för länge för då kan man få urinrksinfektion och det är inget att leka med! Ont som satan gör det.. Men käkar man mycket c-vitamin så slipper man det. Ett hett tips säger jag bara!

Ska börja plugga nu och göra klart alla förberedelser inför gamleby! Tjenamittbena va jag taggar ska bli superkul! Rumskonpisarna äger, vännerna äger och allt är bäst! Ha det jätte trevligt så skriver jag ett till inlägg om något jätte onödigt.

Kärlek


Det va en kväll på ett discotek

Godmorgon! Imorse när jag kollade ut genom fönstret blev jag superglaf för jag trodde att det hade snöat massor sen kommer min kära lillasyster och berättar att det bara är lite pudersnö på backen.. det sög. Vi syskon käkade frulle och sedan blev det lite bråttom.. nu sitter vi i vilket fall och väntar på spårvagnen som vägrar komma. Hoppas chaffisen vill öka farten snart så vi kommer till skolan. Ha en as bra dag!

Kärlek


Helt såld på halsbandet


Den tar slut från kyss till kyss

Toamys! Jag, Amanda och Nilani sitter på toaletten och taggar en ny termin. Vi fick nyss reda på vilka vi ska sova med i gamleby. Vi tre sover med varandra och livet äger. Vi ska snart gå på samling och efter skolan drar vi till donken och firar Sara lite. Omg, älskar dom tjejerna! Ha det super så uppdaterar jag snart igen.

Kärlek


I mitten av en hurricane

Godmorgon alla glada och fina! Idag börjar skolan för min del och jag är super glad. Ska bli så himla mysigt att träffa alla underbara vänner igen, lyssna på Håkan Hellström medan man pluggar och sen är det sommarlov! Fast i och för sig ett kvar tag. Men den här terminen kommer gå superbra tror jag! Kär och lycklig är jag. Då blir allt bra. Gamleby nästa vecka med alla 8or. Lite som ett "läger" man åker till varje år på kunskpsskolan. Taggar som satan kommer bli skit kul! Livet leker, tack för mig!

Kärlek


Jag är så kär i dig!


Jag lämnar dig inte, min allra käraste!


2 steg från paradise

Hej alla ni där bakom skärmarna! Jag är hos Amanda och ska sova här. Dagen har varit toppen! Var med Maffe under dagen senare åkte vi in till stan. Jag till Amanda och han till träningen. Jag och Amanda har kollat två as bra filmer och nu är i alla fall jag jätte trött men samtidigt pigg. Borde sova i alla fall! Så blir ett kort inlägg det här alltså innan vi kryper ner i sängen och somnar! Godnatt och sov så sött.
Kärlek

Bli aldrig som jag

Hej och god morgon! Satte klockan på halv 8 imorse, döden. Nej men ärligt, har inte gått upp så tidigt på jag vet inte hur länge. Nu sitter jag i sängen efter att jag precis blåst håret. Ska fixa i ordning det sista sen dra ner till spånkan. Hoppas ni får en toppendag!

Kärlek


River en vacker dröm

Hej mina älskade läsare! Jag ligger just nu i min säng och ska sova, men ärligt är så jävla pigg. Har helt och hållet vänt på dygnet. Vänt på allt, somnar sent och sedan sover jag bort hela dagen. Och det kommer ju inte funka när skolan börjar!? Ajjsanbajjsan alltså.. Men får väll vända tillbaks det under helgen. Ska bo hos pappa nu en vecka eftersom mamma är i USA. Är så himla avis på henne. Hon är där och hälsar på släkten medan jag och brorsan får stanna kvar här i ruttna Sverige. Men hoppas ändå då får en skit bra semester med mycket sol och kärlek. Det förtjänar du mamsi. Usch, saknar henne redan!

Men imorgon ska jag till min älskade pojkvän. Saknar honom med, så himla mycket, behöver verkligen dig. Ska bli super mysigt i alla fall! Men behöver dessvärre gå upp kvart i 8.. men det är det lätt värt! Senare åker jag in till stan, till min Amanda. Till min allra bästa vän. Henne saknar jag så det bara värker! En vecka utan dig är lika med döden för mig för sjutton. Så tur som satan att vi ses imorgon! Älskar dig.

Ska lyssna vidare på Håkan nu! Sov bäst allihopa och vakna med ett leende på läpparna imorgon. Lev livet precis som ni vill lev det. Höhö.

Och just fasen, hade världens mysigaste dag med min saknade Sara Andersson! Det va igår om jag inte börjar bli senil.. Va så härligt att bara prata. Fick med oss skit snygga trosor hem också och insåg att :P är så förbannat snygga! Beskriver verkligen hur man mår. Du är sjukt bra Sara! Jag fick med mig en mörkblå halsduk då också. Superfin tycker jag!

Kan faktiskt ta och berätta vad jag gjort idag också när jag ändå är i farten! Jag och Melker va på Ingesta hur länge som helst! Vet inte varför riktigt.. Mest för att fördriva tiden tror jag! Melker köpte en skit snygg lite tjockare stickad tröja och jag en t-shirt som det står nått konstigt på.. Senare tog vi 117 till cirkusen och åt middag med styrelsen och tränarna. Va jätte trevligt och vi fick grymmaste idéerna! Senare åkte jag hem och nu är jag här.

Godnatt för andra gången!

Kärlek


Jag vill ha dig för gamla tiders skull

Håkan Hellström räddar allt!


Yellow

Amanda Stjärnskog. Jag ska skriva av mig lite. Och det är ingen tvång att läsa. Men jag har en bästa vän och med henne delar jag allt. Precis allt mellan himmel och jord. Och ärligt talat så skulle jag inte byta bort våran vänskap mot allt i världen. För vad är man utan en bästis. Jag är inget då. Att sitta med dig på gatan, rakt på den kalla marken och prata om allt och inget. Det är det bästa jag vet. Du är den bästa jag vet. Mig utan dig finns nog inte. Vill inte finnas då. Tack för alla gånger du trösta mig och tack för alla gånger jag fått chansen att göra dig glad. För att se dig glad jag mig lycklig! Att få dela skratt, glädje och sorg med någon är så speciellt. Jag delar allt det där och mycket mer med dig. Glöm aldrig bort att du betyder mycket för mig. Kan inte fatta hur man kan ha så kul tillsammans med någon. Dela så mycket skratt och glädje! Ärligt talat, nästan allt du säger blir ju så förbannat kul. Hur går det till? Hur kan du alltid få mig att le även om allt är som en enda stor bajshög? Kanske är något jag aldrig kommer få svar på. Och det gör inget så länge jag fortfarande får vara med om det. Jag önskar att jag kunde tacka dig på något sätt. Få säga tack till att du finns och att du gör alla mina dagar lite bättre än vad dom egentilgen är. Den här texten var nog något litet försök till att berätta vad du betyder för mig. Men det går inte. Orden bara tar slut. Men jag vet att du vet att jag älskar dig. Mest utav allt! Min allra bästa vän.



Lina Nygren

Hej mina fina! Jag och Maffe ska sova om ett tag. Men ville först skriva grattis till Lina Nygren. Idag har det varit hennes dag och jag hoppas den varit underbar. Jag tycker om dig massor och du är verkligen en av dom jag litar på till tusen. Ha ett toppen år nu som 15 och alla ni andra får också ha det! Natti

Kärlek


2012, nu är det nytt

Gott nytt år alla fina och underbara! Det här året, det kommer bli bäst. Ett nyårslöften, det kommer jag hålla, det måste jag hålla. Jag ska leva till max och fy sjutton va bra det ska bli. Det börjar bra, bäst. Jag ska dela året med mina helt underbara vänner, pojkvän och familj! Hoppas ni också känner er taggade inför året.

Kärlek och gott nytt år!


RSS 2.0